Wij zoeken een enthousiaste collega. Iemand die uitblinkt in telefonisch contact met de klant waarbij empathie een belangrijk onderdeel is. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!

Vacature junior schadeadviseur

Groenlo, 32 uur

Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Risico’s verzekeren die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé Oost is één van deze 9 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 4 advieskantoren en 9 servicepunten in het werkgebied, is er altijd een klantadviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een team collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

Wat ga je doen?

Als junior schadeadviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die schade hebben. Je verzorgt de telefonische intake van deze schade. Vervolgens zorg je voor een juiste vastlegging van de schademelding in ons systeem. Deze schademelding monitor je zodat je klant tijdig een reactie ontvangt.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit telefonisch klantcontact. Je leeft je in, in de persoonlijke situatie van de klant. Je bent de stem van ons bedrijf! Ook beantwoord je klantvragen die per e-mail binnenkomen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en voor collega’s. Want samen bereiken we meer!

Wie ben jij?

Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je kunt goed samenwerken! Je toont oprechte interesse in anderen en je denkt in mogelijkheden. Je bent empathisch en oplossingsgericht en je zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Boven specifieke verzekeringsdiploma’s vinden we de juiste instelling belangrijker. Je wilt graag groeien en leren. Ga je bij Univé Oost aan de slag? Dan investeren wij graag in de vereiste opleidingen. Wat vragen wij van jou? Een omnichannel klantbediening, een flexibele instelling en het enthousiasme om je de functie snel eigen te maken.

Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur WFT diploma’s: Basis en Schade Particulier
  • Overige WFT diploma (in bezit of bereid om deze te halen): Schadelijk Zakelijk

Wat bieden wij?

We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. We stimuleren je volop om je verder te ontwikkelen.

Ook krijg je:

  • Korting op je verzekeringen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 12 juni 2019 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen kun je bellen met Peter ten Berge (Teamleider), 06 23743363.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.