Alle advieskantoren en servicepunten Univé Oost weer geopend!

Als verzekeraar volgen wij de maatregelen van het RIVM op. Risico’s voorkomen en beperken dat is waar wij voor staan. De nieuwe overheidsmaatregelen werpen hun vruchten af en er is ruimte ontstaan voor een voorzichtige versoepeling onder strikte voorwaarden.

De versoepeling geeft ons de mogelijkheid om na onze advieskantoren, ook onze servicepunten weer te openen. Uiteraard volgen wij richtlijnen van de overheid op. 

Wilt u toch liever vooraf een afspraak inplannen?

Dat kan! Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 088 3300 300. Of maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier. Op een moment dat u het beste uitkomt.

Heeft u een korte vraag? Of wilt u liever een afspraak op afstand? Ook dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag! 

Zorg goed voor elkaar!

Heeft u een afspraak op één van onze advieskantoren? Wij stellen voorafgaand aan de afspraak vast of u geen ziekteverschijnselen hebt. Onze winkels zijn volledig ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst kunt u gebruik maken van onze hygiënestations. Vervolgens wordt u op aanwijzing van een Univé medewerker begeleid naar de werkplek waar het adviesgesprek plaatsvindt. Wij vragen u de vastgestelde richtlijnen en adviezen op te volgen. Zodat het adviesgesprek op een veilige en hygiënische wijze verloopt.

Blijf thuis als u zich
niet zo lekker voelt

Geen handen schudden

1,5 meter afstand

Heeft u vragen over het coronavirus?

Op onze landelijke website vindt u alle actuele informatie over het coronavirus. Lees de veel gestelde vragen om op de hoogte te blijven. 

Heeft u vragen over uw vakantie? Houd dan ook de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten. Hierop vindt u de meest actuele informatie over het reisadvies in uw vakantieland.

Regel uw zaken online met Mijn Univé

Mijn Univé geeft u snel, simpel én veilig toegang tot uw particuliere verzekeringsgegevens. Ook kunt u makkelijk online uw schade melden of uw gegevens wijzigen. Inloggen doet u eenvoudig met uw emailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

De voordelen van Mijn Univé

  • 24 uur per dag toegang tot uw beveiligde, persoonlijke Mijn-omgeving
  • Een helder en actueel overzicht van al uw verzekeringen
  • Online uw polissen wijzigen, schade melden en declareren
  • Inzicht in uw (zorg)kosten, schademeldingen en declaraties
  • Uw persoonlijke gegevens beheren.

Via Mijn Univé heeft u veel mogelijkheden om uw verzekeringszaken zelf online te regelen.

Meld u aan voor Mijn Univé. Hier vult u eenmalig een aantal persoonlijke gegevens in. U ontvangt daarna een bevestigingsmail met daarin een activeringslink waarmee u uw account direct kunt activeren.