Druk met het gezin, sociale leven en het werk en hierdoor geen tijd om (meer) inzicht te krijgen in de financiën? Middenin een nieuwe fase in je leven? Hoe zit het met de financiën? Er komt voldoende binnen elke maand maar waar blijft het?

Herken je dit?!

Dit zijn veelvoorkomende vragen. Het overzicht in de financiën is verdwenen of staat op een lager pitje. Je wilt weer overzicht en weet dat er mogelijkheden zijn om te besparen. Ergens moet je de knoop doorhakken. Uitzicht op inzicht geeft al een heleboel rust. Wij helpen graag met onze financiële check!

Wat is een financiële check?

Bij een financiële check maken we de inkomsten en uitgaven inzichtelijk. Verder bekijken we of je kunt besparen en of de inkomsten verruimen. We geven tips op het gebied van besparen en slim omgaan met je geld.

Budgetcoachtraject

Heb je meer begeleiding nodig bij het op orde brengen van je financiën? Heb je achterstanden en / of loonbeslag? Dan is ons budgetcoachtraject misschien meer geschikt voor jou. Gedurende één jaar werken wij gezamenlijk aan de volgende punten:

  • leren een huishoudelijke financiële administratie op te zetten en bij te houden
  • leren maand- en jaaroverzichten op te stellen om inzicht te krijgen in de eigen financiële situatie
  • aansporen om financiële achterstanden volledig in te lossen
  • aanleren om te sparen, verantwoord te lenen en te verzekeren
  • leren omgaan met schuldeisers en deurwaarders

Na het traject heb je overzicht en beheer je zelfstandig de financiën!

Contact

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kijkt de budgetcoach, wat zij voor jou kan betekenen. Als vervolgens de aanmelding plaatsvindt, geven wij een toelichting over het verdere verloop van het traject. Het uitgangspunt is dat je na het traject geheel zelfstandig je financiën kunt beheren. Neem contact met ons op via 088 – 3 300 400 (lokaal tarief) of budgetcoach.oost@unive.nl.

Univé budgetcoaches – wie zijn wij?!

Onze budgetcoaches zijn Marly Bokdam (links) en Nicole Poelman. Zij zijn KIWA-gecertificeerde budgetcoaches.