Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Schade opgelopen?

Als je schade hebt, wil je natuurlijk snel geholpen worden. Maar waar moet je zijn en wat moet je precies doen? We helpen je graag bij wat je het beste kunt doen!

Let op! Kies eerst of je schade hebt op een verzekering van Univé of een verzekering die via Univé Oost loopt via een andere verzekeraar (bijvoorbeeld Aegon, ASR, Klaverblad, etc.).

Schade op Univé-verzekering

Schade op verzekering andere verzekeraar

Schade op Univé-verzekering

Particuliere schade

 

 

Gelukkig zijn de meeste schades eenvoudig online én direct te regelen. Hiervoor kun je terecht in de Mijn Univé omgeving of in de Univé App. Je meld hier 24/7 online je schade.

Schades die je het best online kunt melden zijn bijvoobeeld schades aan je auto of een ander vervoersmiddel, kleine ongelukjes in huis zoals valschade of schade aan andere spullen (inboedel) of annuleringskosten/gemaakte kosten die vallen onder jouw reisverzekering

Zakelijke schade

 

 

Vrijwel alle zakelijke schades zijn online te regelen via de Mijn Univé Zakelijk omgeving of in de Univé App.

Noodgevallen bij water-, brand- en stormschade

 

Neem bij een noodgeval direct telefonisch contact met ons op! Schades zijn in veel gevallen online te regelen, maar toch zorgt telefonisch contact voor kortere lijnen en snellere behandeling.

Onder noodgevallen verstaan wij situaties die de normale leefomgeving onmogelijk maken of ernstig beperken. Denk hierbij o.a. aan water-, brand- en hevige stormschade.

Alarmcentrale op vakantie of onderweg

 

Bij een noodgeval als je op vakantie bent of onderweg neem je contact met ons op. Denk aan ziekenhuisopname, ernstige ziekte, overlijden of een ongeval.

Ook bij pech onderweg als jouw auto niet binnen twee werkdagen gerepareerd kan worden neem je contact op met de Alarmcentrale. Wij helpen je dan aan een vervangende auto of aan adressen van autoverhuurbedrijven in de buurt. Ook kan de Alarm Service (een deel van) de kosten hiervan voorschieten.

Alarmcentrale bij ziekte

 

 

Wij zitten voor je klaar als je in het buitenland ziek wordt en een Univé-zorgverzekering hebt. Daarnaast ook als je in het buitenland zo ziek bent, dat de arts het nodig vindt dat je minstens 24 uur in het ziekenhuis blijft. Dan ben je zelfs verplicht direct de Alarmcentrale voor zorg in te schakelen. Iemand anders kan dat natuurlijk ook namens jou doen. 

Schade op een verzekering die via Univé Oost loopt bij een andere verzekeraar

Bij Univé Oost geloven we in het belang van goede verzekeringsoplossingen. Naast dat wij verzekeringen van Univé aanbieden, zijn we ook onafhankelijk adviseur voor een breed scala aan verzekeringsoplossingen bij andere verzekeraars. Dit stelt ons in staat om passende verzekeringen af te sluiten die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Schade? Meld het ons direct!


Heb je een schade op een verzekering die via Univé Oost loopt bij een andere verzekeraar? Meld het dan direct via ons schadeformulier of bel ons tijdens kantooruren op 088 3300 410

Voorbeelden van andere verzekeraars waar jouw verzekeringen via ons kunnen lopen zijn:

  • Aegon
  • ASR
  • Klaverblad
  • Allianz
  • Nationale Nederlanden