U kent Univé wellicht van onze zorg- en schadeverzekeringen. Maar wat u misschien niet weet, is dat Univé ook uw hypotheek kan verzorgen. De keuze voor een financieel product is maatwerk. Onze deskundige adviseurs kunnen u voorzien van een onafhankelijk advies voor een hypotheek die bij u past!

Hypotheekadvies bij aankoop, verhoging, oversluiten of echtscheiding

Wij adviseren u graag voor een hypotheek bij aankoop van een woning, een verhoging of een oversluiting voor bijvoorbeeld lagere maandlasten. Maar ook bij een echtscheiding kunt u van ons hypotheekadvies gebruik maken, zelfs als uw huidige hypotheek niet via ons loopt.

Compleet advies, vaste vergoeding

Bij ons advies kunt u rekenen op duidelijke taal en een betrouwbare service tegen een vooraf vastgestelde prijs. Hierbij krijgt u bij het afsluiten van uw hypotheek een compleet rapport over uw persoonlijke financiële situatie, zodat u zich beter thuis voelt bij uw hypotheek.

Het eerste gesprek ter oriëntatie is voor onze rekening!

Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen u graag verder. Bel ons op 088 – 3 300 345 of stuur een e-mail. We komen graag bij u thuis, ook in de avonduren.