Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. In zo’n geval is het fijn om iemand naast u te hebben met verstand van zaken. Bent u op zoek naar een hypotheek voor uw droomhuis? Wij helpen u graag! Naast zorg- en schadeverzekeringen biedt Univé hypotheken en financieel advies aan. 

Plan direct een HypotheekCheck

Maak kennis met ons team Financieel Advies. Doe een vrijblijvende HypotheekCheck! Dan nemen wij uw wensen en opties met u door. Of u nu een nieuw huis koopt, wilt oversluiten of juist wilt verbouwen/ verduurzamen, wij bieden passend en onafhankelijk advies. Uw adviseur zorgt bij het opstellen van een hypotheekadvies dat u voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven, ook in de toekomst. En dat is wel zo prettig!

Na de HypotheekCheck ontvangt u een actiecode voor drie Woonmagazines cadeau! U kunt kiezen uit; VT wonen, Eigen huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl en meer. Wilt u meer informatie over deze actie? Bekijk dan de veelgestelde vragen of onze actievoorwaarden.

Even voorstellen…

Voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat kunt u terecht bij één van de financieel adviseurs van Univé Oost. Wij zijn van alle markten thuis. Of u nu een nieuwe woning op het oog heeft, wilt verbouwen of uw hypotheek wilt oversluiten. Wij staan voor u klaar! Ons team stellen wij graag aan u voor!