Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak
  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Onafhankelijk advies
  • Altijd de juiste hypotheek

Ik wil mijn

eerste woning kopen

Eerste hypotheek afsluiten

Je eerste woning kopen is een spannende en hele grote stap. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Woningen uitzoeken. Bezichtigen. Een bieding doen. De hypotheek regelen. En hoe zit het precies wanneer je een studieschuld hebt?

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning en het regelen van jouw hypotheek. Wij helpen je graag verder. Samen kijken we naar de best mogelijke opties en verzorgen we een goed en passend advies. Als onafhankelijk adviseur zorgen wij er altijd voor dat jij kiest voor een hypotheek die echt bij jou past.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek. Waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is zelf gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Bereken je maximale hypotheek

Ben jij benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Hoe hoog de maandlasten zijn? En wat de huidige hypotheekrente is? Bereken het nu direct!

Let op: Dit is slechts een indicatie. Jouw daadwerkelijke maximale leenbedrag kan mogelijk (iets) afwijken van dit resultaat. Plan een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs bij jou in de buurt, en ontdek al jouw financiële mogelijkheden.

 

Je eerste huis kopen met een studieschuld

Dat je geen hypotheek kunt krijgen als je een studieschuld hebt kun je gelijk vergeten. Het is wel degelijk mogelijk om een hypotheek te krijgen. De hoogte van jouw studieschuld heeft invloed op het maximaal te lenen bedrag, maar dat hoeft geen belemmering te zijn wanneer je een huis wilt kopen.

Onze hypotheekadviseurs helpen jou graag en geven een advies over welke hypotheek het beste bij jou past. Zo lukte het Andrea & Bryan uit Doetinchem om ondanks een enorme studieschuld een huis te kopen, dankzij de hulp van Univé Oost.

Lees het verhaal

 

Nationale Hypotheekgarantie

Bij het afsluiten van je eerste hypotheek kan de Nationale Hypotheek Garantie (NGH) interessant zijn. Met de NHG sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je huis af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten lager dan bij een hypotheek zonder NHG. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af.

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Wat de mogelijkheden zijn? En wat de maandlasten worden? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste (oriëntatie-)gesprek is zelfs geheel vrijblijvend en gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek