Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ik wil mijn

eerste woning kopen

Eerste hypotheek afsluiten

Jouw eerste woning kopen is spannend en een hele grote stap. Er komt veel op je af. Woningen uitzoeken en bezichtigen. Een bieding doen. De hypotheek regelen. En hoe zit het precies wanneer je een studieschuld hebt?

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning en het regelen van jouw hypotheek. Wij helpen je graag verder. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden en gaan we voor een goed en passend advies. Als onafhankelijk adviseur zorgen wij ervoor dat jij kiest voor een hypotheek die echt bij jou past.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak

Bereken je maximale hypotheek

Ben jij benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Wat de maandlasten zijn? En hoe hoog de hypotheekrente is? Hieronder kun jij eenvoudig je maximale hypotheek bereken.

Jouw maximale leenbedrag is mogelijk (iets) afwijkend van dit resultaat. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij jou in de buurt voor alle financiële mogelijkheden.

 

Je eerste huis kopen met een studieschuld

Dat je geen hypotheek kunt krijgen als je een studieschuld hebt kun je gelijk vergeten. Het is wel degelijk mogelijk om een hypotheek te krijgen. De hoogte van jouw studieschuld heeft invloed op het maximaal te lenen bedrag, maar dat hoeft geen belemmering te zijn wanneer je een huis wilt kopen. Onze hypotheekadviseurs helpen jou graag en geven een advies over welke situatie het beste bij jou past.

Lees hier hoe Andrea & Bryan het lukte om ondanks een enorme studieschuld een huis te kopen dankzij de hulp van Univé.

Nationale Hypotheekgarantie

Bij het afsluiten van je eerste hypotheek kan de Nationale Hypotheek Garantie (NGH) interessant zijn. Met de NHG sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je huis af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten lager dan bij een hypotheek zonder NHG. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Als onafhankelijke adviseur vertellen wij je er graag meer over.

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak