Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak
  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Onafhankelijk advies
  • Altijd de juiste hypotheek

Ik wil mijn

volgende huis kopen

Hypotheek voor een nieuw huis

Je denkt na over een andere woning. Misschien heb je er al een op het oog of staat jouw eigen woning al te koop. Bij het kopen van een volgend huis doorloop je dezelfde stappen als bij jouw eerste. Maar er is een verschil. Je hebt nu namelijk al een woning met een hypotheek.

Bij de aankoop van een andere woning komen vaak veel vragen over jouw huidige hypotheek. Kun en wil je jouw hypotheek meeverhuizen? Heb je overwaarde? Is het verstandig om eerst te verkopen en dan een nieuwe woning te kopen? Je kunt jouw huidige hypotheek meenemen en verhogen of je kunt een nieuwe hypotheek afsluiten. Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpen we jou de juiste beslissing te nemen passend bij jouw persoonlijke situatie.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met je in gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is zelf gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Bekijk jouw mogelijkheden

Heb jij plannen om je hypotheek over te sluiten of om te verhuizen? Vul hieronder je gegevens in en bekijk alvast wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. 

Let op: Dit is slechts een indicatie. Jouw daadwerkelijke maximale leenbedrag kan mogelijk (iets) afwijken van dit resultaat. Plan een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs bij jou in de buurt, en ontdek al jouw financiële mogelijkheden.

 

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Wat de mogelijkheden zijn? En wat de maandlasten worden? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste (oriëntatie-)gesprek is zelfs geheel vrijblijvend en gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek