Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ik wil besparen op mijn

hypotheek

Hypotheek oversluiten

Je woont met plezier in jouw huidige woning en je bent niet van plan om te verhuizen. Omdat de rente is momenteel erg laag is vraag je je af of je op jouw hypotheek kunt besparen. Is het bijvoorbeeld verstandig om jouw hypotheek over te sluiten? Is het zinvol jouw hypotheek naar een andere hypotheekvorm over te sluiten? En zijn er kosten verbonden aan een hypotheek oversluiten?

Overstappen naar een andere hypotheekvorm of een andere hypotheekverstrekker kan een goede keuze zijn. Bijvoorbeeld omdat jouw rentevaste periode bijna afloopt. Het is verstandig om vóór die tijd onafhankelijk advies in te winnen over de beste aanpak. Bekijk samen met jouw onafhankelijke Univé hypotheekadviseur welke mogelijkheden er zijn.

We staan altijd voor je klaar en maken graag een afspraak, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis.

Maak een afspraak

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Heb je plannen om je hypotheek over te sluiten? Bekijk hier alvast of je kunt besparen op jouw hypotheek. 

De berekening die eruit komt is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak met met een van onze adviseurs bij jou in de buurt voor alle financiële mogelijkheden.

 

 

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak