Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak
  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Onafhankelijk advies
  • Altijd de juiste hypotheek

Ik wil besparen op mijn

hypotheek

Hypotheek oversluiten

Je woont met plezier in jouw huidige woning en je bent niet van plan om te verhuizen. Je vraagt je af of je op jouw hypotheek kunt besparen. Is het bijvoorbeeld verstandig om jouw hypotheek over te sluiten? Is het zinvol jouw hypotheek naar een andere hypotheekvorm over te sluiten? En zijn er kosten verbonden aan een hypotheek oversluiten?

Overstappen naar een andere hypotheekvorm of een andere hypotheekverstrekker kan een goede keuze zijn. Bijvoorbeeld omdat jouw rentevaste periode bijna afloopt. Het is verstandig om vóór die tijd onafhankelijk advies in te winnen over de beste aanpak. Bekijk samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseur welke mogelijkheden er allemaal zijn.

We staan altijd voor je klaar en maken graag een afspraak, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatiegesprek is zelfs gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je plannen om je hypotheek over te sluiten? Bekijk hier alvast of je kunt besparen op jouw hypotheek. 

Let op: Dit is slechts een indicatie. Jouw daadwerkelijke maximale leenbedrag kan mogelijk (iets) afwijken van dit resultaat. Plan een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs bij jou in de buurt, en ontdek al jouw financiële mogelijkheden.

 

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Wat de mogelijkheden zijn? En wat de maandlasten worden? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste (oriëntatie-)gesprek is zelfs geheel vrijblijvend en gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek