Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak
  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Onafhankelijk advies
  • Altijd de juiste hypotheek

Ik wil mijn

huis verbouwen

Hypotheek voor een verbouwing

Wil je jouw woning verbouwen? Wil je een nieuwe badkamer of meer ruimte? Dan heb je daarvoor natuurlijk geld nodig. Je kunt jouw verbouwing op een aantal manieren financieren. Bijvoorbeeld met eigen spaargeld of met een hypotheek voor de verbouwing. Ook kun je jouw huidige hypotheek verhogen middels een tweede hypotheek. Onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatiegesprek is zelfs gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek

 

Profiteren van de overwaarde van je woning

Doordat de huizenprijzen de afgelopen jaren fors zijn gestegen, is de kans groot dat jouw huis ook meer waard is geworden. Hier kun je van profiteren door je overwaarde op te nemen en bijvoorbeeld te gebruiken voor het verbouwen van je woning. Overwaarde is het verschil van de marktwaarde van je woning en het bedrag aan hypotheek dat erop zit. Jeremy Grobben, Financieel Adviseur bij Univé Oost, vertelt je hier graag meer over.

Lees meer

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Wat de mogelijkheden zijn? En wat de maandlasten worden? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste (oriëntatie-)gesprek is zelfs geheel vrijblijvend en gratis!

Plan een gratis oriëntatiegesprek