Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ik wil verbouwen

Hypotheek voor verbouwing

Wil je jouw woning verbouwen? Wil je een nieuwe badkamer of meer ruimte? Dan heb je daarvoor natuurlijk geld nodig. Je kunt jouw verbouwing op een aantal manieren financieren. Bijvoorbeeld met eigen spaargeld of met een hypotheek voor verbouwing. Ook kun je jouw huidige hypotheek verhogen met een tweede hypotheek. Wil je meer weten? Maak een afspraak.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis.

Maak een afspraak

 

Profiteer van de overwaarde van je woning

Doordat de huizenprijzen de afgelopen jaren fors zijn gestegen, is de kans groot dat jouw huis ook meer waard is geworden. Hier kun je van profiteren door je overwaarde op te nemen en bijvoorbeeld te gebruiken voor het verbouwen van je woning. Overwaarde is het verschil van de marktwaarde van je woning en het bedrag aan hypotheek dat erop zit. Roy Sligman, Financieel Adviseur bij Univé Oost, vertelt je hier graag meer over.

Lees meer

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak