Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

De autoverzekering die scoort

is samen zo geregeld

Een autoverzekering van Univé is eenvoudig en snel online te regelen of via een adviseur bij jou in de buurt. Welk kanaal je ook kiest, samen zorgen wij ervoor dat je nieuwe autoverzekering aansluit op jouw wensen en behoeften. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar als je schade hebt, en je bent altijd zo geholpen via een schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt. Onze autoverzekering en schade-afhandeling worden door klanten beide beoordeeld met een dikke 8!

Plan een telefonische afspraak

Ontvang extra pakketkorting

 

Als klant bij Univé kun je extra korting krijgen als je besluit je auto ook bij ons te verzekeren. Wanneer je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt, krijg je korting op jouw gehele pakket. Pakkertkorting noemen we dat. Voor bijna elke verzekering van Univé krijg je 1% korting op de totale premie. Voor de korting hoef je niets te doen. Sluit de autoverzekering af en wij controleren of je meerdere Univé verzkeringen hebt. Vervolgens verrekenen we direct jouw korting! Deze korting kan oplopen tot wel 10%!

Compleet advies

Wij hebben meer dan alleen een autoverzekering. Wij bieden je ook graag de beste hulp bij pech onderweg. Juridische hulp bij het verhalen van schade voor alle gezinsleden als deelnemer in het verkeer. En we zorgen ervoor dat alle inzittenden goed verzekerd zijn.

Ben je je bewust van het risico dat je loopt bij een auto-ongeluk?

Met een inzittendeverzekering ben jij en je passagiers verzekerd bij blijvende invaliditeit, overlijdenen en schade aan spullen. Meer informate over onze inzittendeverzekering lees je hier.

Ga je wel eens een dagje weg met jouw gezin? Of rijd je met jouw kinderen en hun vriendjes naar de sport?

Stel, je krijgt onderweg een aanrijding. Is iedereen in de auto dan goed verzekerd?

Benodigdheden voor het afsluiten van een nieuwe autoverzekering

Een autoverzekering van Univé kun je op drie manier afsluiten. Doe dat bijvoorbeeld direct online, via de telefoon of bij een Univé-winkel in de buurt. Om je auto te verzekeren heb je altijd het volgende nodig:

Het kenteken van jouw auto

Datum waarop de auto op jouw naam is gezet

Meldcode

Identiteitsbewijs

Geldig rekeningnummer

Een auto kopen. Waar moet je op letten?

Het nieuwe jaar is inzicht en je speelt al een tijdje met de gedachte om een andere auto te kopen. Misschien zelfs wel je allereerste. Er zijn verschillende mogelijkheden maar waar kies je voor? Kies je voor de zekerheid van een gloednieuwe of kies je voor een voordeligere tweedehands auto? Wij zetten graag de opties voor je op een rijtje. Is je keuze gevallen voor een tweedehands auto? Dan geven we je graag een aantal tips waar je op moet letten tijdens de aanschaf.

Ben jij goed verzekerd onderweg?

Univé biedt naast onze autoverzekeringen ook aanvullende pakketen. Zo ga je altijd goed verzekerd de weg op. Bereken je premie direct online. Of plan een telefonische afspraak met één van onze adviseurs.

Bereken je premie Plan een telefonische afspraak