Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

De autoverzekering die scoort

Beoordeeld met een 8,2

De autoverzekering die scoort is samen zo geregeld

Een autoverzekering afsluiten van Univé is eenvoudig en snel online te regelen of via een adviseur bij jou in de buurt. Welk kanaal je ook kiest, samen zorgen wij ervoor dat je nieuwe autoverzekering aansluit op jouw wensen en behoeften. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar als je schade hebt, en je bent altijd zo geholpen via een schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt. Onze autoverzekering en schade-afhandeling worden door klanten beide beoordeeld met een dikke 8!

Doe de AutoCheck

Wil je jouw autoverzekering voordelig afsluiten? Doe een AutoCheck met één van onze adviseurs. Of bereken je premie en sluit direct online een nieuwe autoverzekering af.

Doe de AutoCheck Bereken je premie 

Ontvang extra pakketkorting

Als klant van Univé kun je extra korting krijgen als je besluit je auto ook bij ons te verzekeren. Wanneer je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt, krijg je korting op jouw gehele pakket. Pakkertkorting noemen we dat. Voor bijna elke verzekering van Univé krijg je 1% korting op de totale premie. Voor de korting hoef je niets te doen. Sluit de autoverzekering af en wij controleren of je meerdere Univé verzkeringen hebt. Vervolgens verrekenen we direct jouw korting! Deze korting kan oplopen tot wel 10%!

Compleet advies

Wij hebben meer dan alleen een autoverzekering. Wij bieden je ook graag de beste hulp bij pech onderweg. Juridische hulp bij het verhalen van schade voor alle gezinsleden als deelnemer in het verkeer. En we zorgen ervoor dat alle inzittenden goed verzekerd zijn.

Ga je wel eens een dagje weg met jouw gezin? Of rijd je met jouw kinderen en hun vriendjes naar de sport?

Met een inzittendeverzekering zijn jij en je passagiers verzekerd bij blijvende invaliditeit, overlijdenen en schade aan spullen. Meer informate over onze inzittendeverzekering lees je hier.

Interessant voor jou

Een nieuwe auto kopen, waar kies je voor?

Je speelt al een tijdje met de gedachte om een andere auto te kopen. Misschien zelfs wel je allereerste. Er zijn verschillende mogelijkheden maar waar kies je voor? Kies je voor de zekerheid van een gloednieuwe of kies je voor een voordeligere tweedehands auto? Wij zetten graag de opties voor je op een rijtje. Is je keuze gevallen voor een tweedehands auto? Dan geven we je graag een aantal tips waar je op moet letten tijdens de aanschaf.

Lees meer

Waarom je je winterjas uit moet doen in de auto

Als we in de winter de auto instappen, is het daar vaak ook nog best koud. En dan kan het verleidelijk zijn om je winterjas aan te houden, zodat je lekker warm zit. Toch is het slimmer om je winterjas uit te doen in onderweg. Uit een crashtest van ADAC, de Duitse ANWB, blijkt namelijk hoe gevaarlijk het is om je jas aan te houden.

 

Lees meer

Benodigdheden voor het afsluiten van een nieuwe autoverzekering

Een Univé autoverzekering afsluiten kan op drie manieren. Doe dat bijvoorbeeld direct online, via de telefoon of bij een Univé-winkel in de buurt. Om je auto te verzekeren heb je altijd het volgende nodig:

Het kenteken van jouw auto

Datum waarop de auto op jouw naam is gezet

Meldcode

Identiteitsbewijs

Geldig rekeningnummer

auto-verzekering-pakket

Ben jij goed verzekerd onderweg?

Univé biedt naast onze autoverzekeringen ook aanvullende pakketten. Zo ga je altijd goed verzekerd de weg op. Bereken je premie direct online. Of plan een telefonische afspraak met één van onze adviseurs.

Bereken je premie Doe de AutoCheck