Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Maak van je huis een (veilig) thuis

Plan een wooncheck en ontvang een vtwonen cadeaubon t.w.v. €12,50!

De woonoplossingen van Univé

Met de woonoplossingen van Univé regel je niet alleen jouw verzekering, maar ook preventief onderhoud en beveiliging. Want schade aan jouw huis en spullen voorkom je natuurlijk het liefst. En als het dan toch misgaat, kun je erop vertrouwen dat je snel geholpen wordt. Zo zorgen we er samen voor dat jij zonder zorgen kunt wonen.

Meer informatie

Ontvang tot €75,- geld terug!

Bij het afsluiten van een nieuwe woonverzekering

Sluit voor 1 januari 2021 je nieuwe woonverzekering af bij Univé Oost. En profiteer van onze geld terug actie!*. Wegens succes is de actieperiode verlengd tot 1 januari 2021.

Hoeveel geld ontvang je terug?

  • €25,00 op een inboedelverzekering
  • €50,00 op een woonhuisverzekering
  • €75,00 op een inboedel- en woonhuisverzekering

Wil je jouw woonverzekering voordelig afsluiten?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Afsluiten kan telefonisch via 088 3300 300. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels.

Bereken je premie  Maak een afspraak

Gratis vtwonen cadeaubon!

Is jouw huis goed beschermd tegen risico’s als brand en inbraak en ben je in zo’n situatie ook goed verzekerd? Maak voor 15 november een afspraak voor een vrijblijvende wooncheck in een Univé-winkel in de buurt. Je ontvangt dan een vtwonen cadeaubon ter waarde van €12,50.

Bent je er al over uit en wil je een Univé woonverzekering? Sluit direct online af en ook dan ontvang je de vtwonen cadeaubon.

Bekijk het risico op brand en inbraak in jouw buurt

In de ene buurt is het risico op brand of inbraak groter dan in de andere buurt. Hoe zit dat bij jou? Je ziet het in één oogopslag in onze buurtmonitor.

Bekijk mijn risico op brand Bekijk mijn risico op inbraak

Veilig wonen

Naast onze vertrouwde woonverzekeringen, bieden wij ook verschillende woondiensten aan. Voorkom brand, waterschade of inbraak met onze Veilig Wonen-diensten. Stel zelf online jouw Veilig Wonen-abonnement samen en je ontvangt direct korting op de premie van je woonverzekering bij Univé. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis een comfortabel thuis blijft!

De eerste twee maanden gratis!

Samen maken we van jouw huis een comfortabel thuis. Sluit nu een Univé woondienst af en je ontvangt de eerste twee maanden gratis. De actie loopt tot en met 6 november.

Hypotheken en financieel advies

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Of je nu een nieuw huis koopt, wilt oversluiten of juist wilt verbouwen/verduurzamen, wij bieden passend advies. Bij het opstellen van het advies houdt onze financieel adviseur rekening met jouw wensen zodat je voldoende financiële ruimte overhoudt om lekker van te leven. En dat is wel zo prettig!

Ontvang drie woonmagazines cadeau!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende Hypotheekcheck in met een van onze adviseurs. Of bekijk direct online wat je maximaal kunt lenen. Na de Hypotheekcheck ontvang je een actiecode voor drie Woonmagazines cadeau! Je kunt kiezen uit; VT wonen, Eigen huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl en meer.

Meer informatie Wat kan ik maximaal lenen Eerste woning

Hulp bij een onverwachte klus nodig?

Univé introduceert de lokale klushulp!

Iedereen heeft wel eens van die klusjes die alsmaar blijven liggen. Geen tijd, onvoldoende kennis of gewoonweg geen zin. Wil je die klusjes gewoon een keer gedaan hebben? Schakel dan een vakman in via de lokale klushulp van Univé.

Een lekkende kraan, verstopte afvoer of kortsluiting. Erg vervelend allemaal! Met de lokale klushulp helpt Univé je aan een betrouwbare loodgieter, elektricien, schilder of klusjesman uit de buurt. Een afspraak met de juiste vakman maak je heel gemakkelijk via onderstaande button!

Klushulp

De Univé App

Wil jij je gegevens altijd bij de hand hebben? En jouw zaken makkelijk en overal kunnen regelen? Download dan de Univé App. Met de Univé App beschik je altijd en overal over al je verzekeringsgegevens. Wel zo handig! 

App Store Google Play