Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Maak van je huis een (veilig) thuis

Ontvang twee jaar lang 25% korting op je nieuwe woonverzekering

De woonoplossingen van Univé

Met de woonoplossingen van Univé regel je niet alleen jouw verzekering, maar ook preventief onderhoud en beveiliging. Want schade aan jouw huis en spullen voorkom je natuurlijk het liefst. En als het dan toch misgaat, kun je erop vertrouwen dat je snel geholpen wordt. Zo zorgen we er samen voor dat jij zonder zorgen kunt wonen.

Plan een Wooncheck

Neem contact op met één van onze adviseurs. Afsluiten kan telefonisch via 088 3300 300. Of plan een vrijblijvende (telefonische) WoonCheck met één van onze adviseurs.

Plan een WoonCheck  Bereken je premie Bekijk de actievoorwaarden

Klantverhalen

"Een elektrische deken komt er bij ons niet meer in"

Op zaterdag 7 maart 2020 zat Patrick Kruis met zijn vrouw en zoon (4) gezellig op een verjaardagsfeest. Totdat hij werd gebeld door de politie die gealarmeerd was door de buren. “We ruiken brandlucht in je huis, is er iemand binnen?”, vroegen ze. Damián, hun hond, was alleen achter gebleven. Hij vreesde het ergste.

Lees meer

"Wij zaten rustig in huis met de kachel aan toen de buren ons alarmeerden"

In deze tijd van het jaar gaat bij veel mensen de open haard of de houtkachel aan. Het branden van hout in je huis is niet helemaal zonder risico. Meerdere keren per jaar rukt de brandweer uit voor schoorsteenbranden. Om het risico op een schoorsteenbrand te beperken geven we je graag een aantal tips.

Lees meer

Bekijk het risico op brand en inbraak in jouw buurt

In de ene buurt is het risico op brand of inbraak groter dan in de andere buurt. Hoe zit dat bij jou? Je ziet het in één oogopslag in onze buurtmonitor.

Bekijk mijn risico op brand Bekijk mijn risico op inbraak

Hypotheken en financieel advies

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Of je nu een nieuw huis koopt, wilt oversluiten of juist wilt verbouwen/verduurzamen, wij bieden passend advies. Bij het opstellen van het advies houdt onze financieel adviseur rekening met jouw wensen zodat je voldoende financiële ruimte overhoudt om lekker van te leven. En dat is wel zo prettig!

Ontvang drie woonmagazines cadeau!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende Hypotheekcheck in met een van onze adviseurs. Of bekijk direct online wat je maximaal kunt lenen. Na de Hypotheekcheck ontvang je een actiecode voor drie Woonmagazines cadeau! Je kunt kiezen uit; VT wonen, Eigen huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl en meer.

Meer informatie Wat kan ik maximaal lenen Eerste woning

Veilig wonen

Naast onze vertrouwde woonverzekeringen, bieden wij ook verschillende woondiensten aan. Voorkom brand, waterschade of inbraak met onze Veilig Wonen-diensten. Stel zelf online jouw Veilig Wonen-abonnement samen en je ontvangt direct korting op de premie van je woonverzekering bij Univé. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis een comfortabel thuis blijft!

Met de ruim dekkende woonverzekering van Univé zijn uw huis en spullen goed verzekerd en wordt u snel geholpen als u schade heeft.

Lokale klushulp

Hulp bij een onverwachte klus nodig?

Univé introduceert de lokale klushulp!

Iedereen heeft wel eens van die klusjes die alsmaar blijven liggen. Geen tijd, onvoldoende kennis of gewoonweg geen zin. Wil je die klusjes gewoon een keer gedaan hebben? Schakel dan een vakman in via de lokale klushulp van Univé.

Een lekkende kraan, verstopte afvoer of kortsluiting. Erg vervelend allemaal! Met de lokale klushulp helpt Univé je aan een betrouwbare loodgieter, elektricien, schilder of klusjesman uit de buurt. Een afspraak met de juiste vakman maak je heel gemakkelijk via onderstaande button!

Klushulp

Is jouw huis een veilig thuis?

Univé biedt diensten en advies om schade te voorkomen en beperken. Zo is jouw huis een veilig thuis. Plan een telefonische WoonCheck met één van onze adviseurs. Of bereken direct je premie online!

Plan een WoonCheck Bereken je premie