Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Alles thuis in één keer verzekerd

Bereken je premie online

Profiteer van 25% korting

Van luie stoel tot lekkage. Van keukenmachine tot kantelraam. En van tuindeur tot tablet. Alles thuis in één keer verzekerd met de all risk woonverzekering van Univé. Doe de WoonCheck en ontdek of jouw woning en kostbare spullen goed verzekerd zijn. Sluit je in 2021 een nieuwe All Risk woonverzekering af bij Univé Oost? Dan profiteer je tot 2023 van 25% korting!

Bereken direct je premie online

Ontdek binnen een paar minuten welke woonverzekering bij jouw huidige woonsituatie past. En hoeveel je per maand kunt besparen? Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Of bereken direct je premie online.

Bereken je premie online Maak een afspraak

Risicoadvies

In één klap veranderde alles..

Woensdag 13 mei 2020 leek een gewone thuiswerkdag voor Jeannette Coenen uit Nijmegen. Toen zij iets voor 17.00 uur een collega aan de lijn had, speelde er zich op de achtergrond een drama af. Wat was er in godsnaam gebeurd?

 

 

Lees meer

Een elektrische deken komt er niet meer in

Op zaterdag 7 maart 2020 zat Patrick Kruis met zijn vrouw en zoon (4) gezellig op een verjaardagsfeest. Totdat hij werd gebeld door de politie die gealarmeerd was door de buren. “We ruiken brandlucht in je huis, is er iemand binnen?”, vroegen ze. Damián, hun hond, was alleen achter gebleven. Hij vreesde het ergste.

Lees meer

Veilig en zeker wonen met Univé

Naast onze vertrouwde All Risk woonverzekeringen, bieden wij ook verschillende woondiensten aan. Voorkom brand, waterschade of inbraak met onze Veilig Wonen-diensten. Stel zelf online jouw Veilig Wonen-abonnement samen en je ontvangt direct korting op de premie van je woonverzekering bij Univé. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis een comfortabel thuis blijft!

Is jouw huis een veilig thuis?

Univé biedt diensten en advies om schade te voorkomen en beperken. Zo is jouw huis een veilig thuis. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Of bereken direct je premie online!

Maak een afspraak Bereken je premie

Bereken de hypotheek voor jouw droomhuis

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Of je nu een nieuw huis koopt, wilt oversluiten of juist wilt verbouwen/verduurzamen, wij bieden passend advies. Bij het opstellen van het advies houdt onze financieel adviseur rekening met jouw wensen zodat je voldoende financiële ruimte overhoudt om lekker van te leven. En dat is wel zo prettig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een vrijblijvende Hypotheekcheck in met een van onze adviseurs. Of bekijk direct online wat je maximaal kunt lenen. Vaak is er meer mogeljk dan je denkt!

Meer informatie Bereken mijn hypotheek Eerste woning