Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Nieuw:

Univé Cyberhulp

Voorkom Cybercrime

Univé geeft standaard Cyberhulp bij alle schadeverzekeringen!

Univé helpt haar leden bij het voorkomen, beperken en herstellen van schade door cybercriminaliteit. Er is een speciale cyberhelpdesk opgezet, die 24/7 klaarstaat voor Univé leden die met cybercriminaliteit te maken hebben of dit vermoeden. De toegang tot de service is standaard toegevoegd aan de dekking van alle schadeverzekeringen. Heb jij een Univé inboedel- en/of aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijg je bij cyber schade een vergoeding tot 2.000 euro. Voor ondernemers met een zakelijke aansprakelijkheids- of roerende zakenverzekering geldt een maximum van € 10.000 per jaar.

Cybercrime voorkomen Cyberhelpdesk Ontdek meer over vergoeden

Veel cyber slachtoffers

Een gehackte computer of een nep e-mail van de bank: jaarlijks worden er zo'n 2 miljoen Nederlands slachtoffer van cybercriminaliteit. Volgens Univé zijn veel mensen zich onvoldoende bewust van het groeiende risico van cybercriminaliteit, terwijl dit iedereen kan overkomen. Weet jij wat je moet doen als je per ongeluk op een valse link in een e-mail hebt geklikt? Of als er een vals factuur uit naam van jouw bedrijf is verstuurd? Als coöperatie bieden wij onze leden graag zekerheid en helpen wij bij het beperken van schade door cybercrime, of zelfs herstellen. Ook bij relatief nieuwe risico's als cybercriminaliteit komt Univé met oplossingen. Met een centrale Cyberhelpdesk die altijd bereikbaar is, zijn onze leden zeker van hulp en advies. Wel zo prettig, in een tijd waarin digitaal en online steeds nadrukkelijker de norm zijn

Het eerste jaar gratis Cyberhulp en -dekking

De cyberhulp en -dekking wordt ten minste twaalf maanden kosteloos verstrekt. Vanaf de verlengingsdatum van de verzekering in 2022 zorgt de toevoeging voor een minimale premiestijging, in de meeste gevallen minder dan een euro. Univé is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom kunnen we met de ruimte die we hebben één jaar gratis Cyberhulp aanbieden en vervolgens onze leden voorzien van een scherpe premie.

Heb je vragen of wens je meer informatie?

Veelgestelde vragen Meer informatie

Vermoeden van Cybercrime?

Heb jij het vermoeden dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebruide team van experts staat dag en nacht geheel kosteloos voor je klaar in het geval van cybercriminaliteit.

Bel de cyberhelpdesk:  0592 74 22 22

Bel de Cyberhelpdesk