Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze vakmensen.

Boek nu jouw vakman

Meer zekerheid met de lokale klushulp van Univé!

Je kent het vast wel: een lekkende kraan, verstopte afvoer, kortsluiting of andere problemen die altijd gebeuren op het moment dat het niet uitkomt. Deze klusjes blijven vaak maanden liggen. Simpelweg omdat je er niet aan toe komt of zelf niet de handigheid hebt. De lokale klushulp van Univé biedt uitkomst. Regel snel een vakman, zonder gedoe. Univé regelt voor jou een loodgieter, schilder, klusjesman of andere vakmensen bij jou uit de buurt.

Maak direct een afspraak met een van onze vakmensen. Bij spoed krijg je binnen 20 minuten de afspraakbevestiging op de mail en wordt het probleem dezelfde dag nog opgelost. Een afspraak maak je eenvoudig en snel door op de onderstaande button te klikken.

Boek een vakman Lees meer over de klushulp

Onze vakmensen helpen je graag met klusjes in en rondom huis. Samen gaan we voor meer zekerheid.

Waarom biedt Univé de lokale klushulp aan?

Univé wil haar leden zekerheid bieden. Door het aanbieden van de lokale klushulp maken we het gemakkelijker voor jou. Bovendien stel je klussen minder lang uit waardoor je de kans op schade voorkomt en beperkt! De lokale klushulp van Univé biedt een snelle oplossing voor jouw klusjes.

Heb je een spoedklus?

Wij begrijpen dat je het probleem zo snel mogelijk wil oplossen. Daarom bieden wij ook een spoedklusservice aan. Op de boekingspagina kun je kiezen voor een spoedklus. In dat geval ontvang je binnen 20 minuten een afspraakbevestiging en op dezelfde dag komt er nog een vakman/-vrouw langs. Lekker snel geregeld!

Boek een vakman vanaf €49,50 per uur!

Bij spoed wordt de klus dezelfde dag nog opgelost.

Boek nu jouw vakman
 

Betrouwbare vakmensen

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Onze vakmensen zijn allemaal professionals die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van ons netwerk. Je kunt hen na het uitvoeren van de klus een review geven. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen we de juiste persoon aan jouw klus koppelen. Ben je na afloop van de uitgevoerde klus niet tevreden? Laat dit de vakman/-vrouw weten, zodat het direct opgelost kan worden. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de klus alsnog wordt afgerond.

Hoe werkt het?

  1. Selecteer een klus of dienst
    Klik op de button ‘Boek jouw vakman’. Je wordt doorgeleid naar een andere pagina. Selecteer vervolgens de klus die je uit wilt laten voeren.
  2. Betrouwbare vakmensen in de buurt krijgen een melding
    In een database met vakmensen selecteren we de geschikte en betrouwbare vakman/-vrouw bij jou in de buurt. Meestal ontvang je binnen een uur een e-mail met afspraakbevestiging. De vakman/- vrouw komt langs op de afgesproken tijd en voert de klus uit.
  3. Eenvoudig achteraf betalen
    Na de klus ontvang je een e-mail met de factuur. Je kunt zelf kiezen hoe je betaalt. Dit kan via een Tikkie betaalverzoek of via de link naar iDeal die je bij de rekening ontvangt. 

Wat kost het?

Om je zo snel mogelijk te koppelen aan de juiste vakman/-vrouw maken wij kosten. Daarom rekenen wij voor iedere klus € 19,95 servicekosten. Je krijgt daarnaast al een vakman/-vrouw vanaf € 49,50 per uur. We rekenen altijd minimaal 1 uur, maar nooit voorrijkosten. Op deze manier weet je waar je aan toe bent.

Maak gebruik van de lokale klushulp

Onze Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen en Timmermannen staan voor je klaar!

Boek jouw vakman