Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Een vertrouwd thuis...

...zoals de Grolsch Veste!

Ons advies zorgt voor een veilig en vertrouwd thuis

Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken gericht op jouw persoonlijke situatie. Bovendien adviseren we je graag in het voorkomen en beperken van schade. Zo wordt jouw huis een veilig en vertrouwd thuis! 

Onze winkels zijn dichtbij, net zoals de Grolsch Veste! Kom langs of bereken nu je premie en profiteer van 25% korting.

Profiteer van 25% korting op een nieuwe woonverzekering tot 2023

Sluit je in 2021 een nieuwe All Risk woonverzekering af bij Univé? Dan profiteer je tot 2023 van 25% korting! Bereken nu jouw premie.

Bereken je premie online

Dit zijn de woonverzekeringen van Univé

Opstalverzekering

Heb jij schade aan jouw huis? Dan bieden wij direct hulp. Met een opstalverzekering is jouw koophuis verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, inbraak of een aanrijding.

 

Meer informatie

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Univé zijn de spullen in jouw huur- of koopwoning verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, vandalisme, cybercriminaliteit en diefstal. 

 

Meer informatie

Kostbaarhedenverzekering

 
Met de kostbaarhedenverzekering ben je wereldwijd verzekerd. Voor o.a. sieraden, foto- en filmapparatuur en laptops. De Kostbaarhedenverzekering is maatwerk en daarom alleen af te sluiten in combinatie met een Inboedelverzekering van Univé.
 
 

Veilig wonen

Voorkom en beperk risico’s in en rond jouw huis. Veilig wonen bied cv-onderhoud, dakgootreiniging, schoorsteen vegen en een slim alarmsysteem bieden. Zo hoef je zelf niets meer te regelen en doen we het samen.
 
 

Aansprakelijkheid


Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je wereldwijd verzekerd voor een lage premie. De verzekering dekt tot een bedrag van €2.500.000,- en heeft ook geen eigen risico.
 
 
 

Rechtsbijstand


Met de rechtsbijstandverzekering bied jou juridische hulp bij verschillende soorten conflicten. Bovendien ontvang je gratis juridisch advies.
 
 
 
 
 
 

Een persoonlijk advies in jouw mailbox

Wil je weten of jouw huidige woonverzekering goedkoper kan? Of ben je al klant, maar wil je weten wat aanvullende verzekeringen betekenen voor jouw pakketkorting? Maak dan gebruik van onze premievergelijker. Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijk advies in jouw mailbox!

Doe de premievergelijker

Univé is trotse supporter van FC Twente

Univé is supporter van sport en nu ook van FC Twente: eerste selectie mannen, FC Twente Vrouwen en de Kidsclub. Samen willen we sporten voor iedereen toegankelijk maken: jong, oud, met en zonder beperking. Sport verbindt en is goed voor je gezondheid. Iedereen kan sporten of is een liefhebber van sport. Daarom organiseren Univé en FC Twente speciaal voor jou online fanacties, winacties en sportevenementen.

 

Lees meer over het sponsorschap