Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ontvang jouw gratis rookmelder!

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht!

 

Ontdek wat jij kan doen om de brandveiligheid in jouw huis te verbeteren én of jij goed verzekerd bent tegen brand(schade). Ook ontvang je dan jouw gratis rookmelder. Plan nu een afspraak voor een WoonCheck bij de Univé winkel bij jou in de buurt!

Plan een WoonCheck

Bekijk de actievoorwaarden

 

Challenge met Mees en Sem!

Univé Oost en Brandweer Twente maken zich sterk in het voorkomen en beperken van brandschade in huis. In de escaperoom van Brandweer Twente wordt een startende woningbrand nagebootst. Mees Hilgers en Sem Steijn gingen de uitdaging aan om binnen 3 minuten te ontsnappen. Bij brand is dit namelijk exact de tijd die je hebt om je huis te verlaten. Werkende rookmelders en een vluchtplan zijn hierbij cruciaal. Benieuwd of het ze lukt? Check de video!

De Univé woonverzekeringen

Inboedelverzekering
(met 25% korting)

 

Jouw inboedel goed verzekerd tegen iedere vorm van schade

Met de inboedelverzekering van Univé zijn de spullen in jouw huur- of koopwoning verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, vandalisme, cybercriminaliteit en diefstal.

Jouw inboedel verzekeren kan met een van de drie dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk of Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Opstalverzekering
(met 25% korting)

 

Dekt vrijwel elke schade aan jouw woonhuis

Met een opstalverzekering is jouw koophuis verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, inbraak of een aanrijding. Heb je schade? Dan bieden wij direct hulp.

Kies voor Opstal Basis of verzeker jouw woning met de dekking Opstal All Risk. Ruitbreuk en schade door ongelukjes zijn dan standaard meeverzekerd.

Aansprakelijkheids- verzekering

 

Schade die jij veroorzaakt bij anderen goed verzekerd

Jouw aansprakelijkheid voor een lage premie wereldwijd verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,-. Geen eigen risico

Rechtsbijstandverzekering

 

 

Stel zelf jouw rechtsbijstandsverzekering samen

De rechtsbijstandverzekering bied jou juridische hulp bij diverse soorten conflicten. Bovendien ontvang je gratis juridisch advies.

Kostbaarhedenverzekering

 

 

Jouw kostbaarheden wereldwijd verzekerd

Met een kostbaarhedenverzekering verzeker je jouw waardevolle spullen wereldwijd tegen beschadiging, diefstal en verlies. De kostbaarhedenverzekering is maatwerk en daarom alleen af te sluiten in combinatie met een Inboedelverzekering van Univé.

Veilig Wonen

 

 

Voorkom en beperk risico’s in en rond jouw woning

Voorkom brand, waterschade of inbraak met de diensten van Veilig Wonen. Beperk en voorkom schade door cv-onderhoud, dakgootreiniging, schoorsteen vegen en een slim alarmsysteem. Al vanaf € 4,25 per maand en zonder onverwachte kosten. Zo hoef je zelf niets meer te regelen en kun je met een gerust hart van huis.

Unieke kortingen voor alle FC Twente supporters

Als supporter van FC Twente profiteer jij standaard van 5% 'Noaberkorting' op al onze schadeverzekeringen zoals de auto-, motor-, scooter- en reisverzekeringen. Bekijk nu alle verzekeringen waarop jij korting krijgt!

Profiteer van Noaberkorting