Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Gratis Toolkits

sportverenigingen in Twente en de Achterhoek

Sportactiviteiten hervatten

Per 1 juli 2020 kan iedereen weer sporten en bewegen! Sportverenigingen zijn open en er wordt weer volop getraind. Univé heeft ruim 65 sportverenigingen geholpen bij het hervatten van de sport. Want hoe pas je als vereniging de voorzorgmaatregelen toe? Zoals het houden van 1,5 meter afstand en het desinfecteren van de handen? Juist, met een Univé Toolkit! Deze Toolkit bestaat uit materialen die sportverenigingen kunnen inzetten bij het hervatten van de sport waarbij ze zich houden aan de noodzakelijke coronamaatregelen.

Univé Toolkit

Univé Oost maakte in mei dit jaar een gebaar naar alle sportverenigingen in de regio om hen te helpen bij het voorzien van de noodzakelijke middelen. De gratis Toolkits zijn uitgedeeld aan sportverenigingen in Twente en de Achterhoek. Het sponsorbudget dat dit jaar was gereserveerd voor sportevenementen krijgt op deze manier een andere bestemming.

"Samen met Supporter van Sport brengen wij mensen dichterbij elkaar, door middel van sportactiviteiten!"

- Marre Groothuis, community marketeer bij Univé Oost

Sponsor van Sport

Evenementen als de Triathlon Holten-Markelo, het Marveldtoernooi, Military Boekelo en veel andere sportwedstrijden zijn dit jaar afgelast. En het is nog maar de vraag wat er straks met grote sportevenementen gaat gebeuren. Een hele domper voor de organisatoren, maar ook voor ons als sponsor van sport. We willen graag actief de sport blijven steunen en hiermee mensen met elkaar verbinden. Dat doen we immers al jaren. Samen sporten en bewegen, op 1,5 meter afstand, maken we graag mogelijk bij onze sportverenigingen. We twijfelden daarom geen moment om dit gebaar te maken. Dat doen we gewoon!