Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ons advies van vandaag, is jouw veilig thuis voor morgen

Ben jij goed verzekerd tegen brand, inbraak of extreme situaties?

De meeste mensen weten niet precies voor welke ongelukken in huis ze nu wel of niet voor verzekerd zijn. Want hoe voorzichtig je ook bent, er is altijd kans op schade. Daarom zijn er de woonverzekeringen van Univé. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kiest namelijk zelf welke risico's je wilt verzekeren. Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken gericht op jouw persoonlijke situatie. Bovendien adviseren we je graag in het voorkomen en beperken van schade. Zo wordt jouw huis een veilig thuis!

Profiteer van 25% korting op een nieuwe woonverzekering tot 2023

Sluit je in 2021 een nieuwe All Risk woonverzekering af bij Univé Oost? Dan profiteer je tot 2023 van 25% korting! Bereken direct je premie online en bekijk hoeveel jij per maand kunt besparen!

Bereken je premie

Een persoonlijk advies in jouw mailbox

Wil je weten of jouw huidige woonverzekering goedkoper kan? Of ben je al klant, maar wil je weten wat aanvullende verzekeringen betekenen voor jouw pakketkorting? Maak dan gebruik van onze premievergelijker. Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijk advies in jouw mailbox!

Doe de premievergelijker

Veilig en zeker wonen met Univé

Naast onze vertrouwde All Risk woonverzekeringen, bieden wij ook verschillende woondiensten aan. Voorkom brand, waterschade of inbraak met onze Veilig Wonen-diensten. Stel zelf online jouw Veilig Wonen-abonnement samen en ontvang direct korting op de premie van je woonverzekering bij Univé. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis een veilig thuis blijft!

Cashback tot €200,-

Ontvang nu tijdelijk een cackback tot maximaal €200,-. Per veilig wonen product ontvang je €50,- korting. Voor deze korting hoef je niets te doen. Iedeen doet automatisch mee gedurende de actieperiode. 

Direct afsluiten Meer informatie

In één klap veranderde alles..

Woensdag 13 mei 2020 leek een gewone thuiswerkdag voor Jeannette Coenen. Toen zij iets voor 17.00 uur een collega aan de lijn had, speelde er zich op de achtergrond een drama af. Wat was er in godsnaam gebeurd?

 

 

Lees meer

Heb je waterschade? Blijf rustig!

Tot twee keer toe overkwam Martin Buschers uit Neede hetzelfde drama: waterschade in en om zijn woning. Mocht het jou ooit overkomen, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn… 

Lees meer

Ontdek de hypotheek voor jouw droomhuis

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Of je nu een nieuw huis koopt, wilt oversluiten of juist wilt verbouwen/verduurzamen, wij bieden passend advies. Bij het opstellen van het advies houdt onze financieel adviseur rekening met jouw wensen zodat je voldoende financiële ruimte overhoudt om lekker van te leven. En dat is wel zo prettig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een vrijblijvende Hypotheekcheck in met een van onze adviseurs. Of bekijk direct online wat je maximaal kunt lenen. Vaak is er meer mogeljk dan je denkt!

Meer informatie Bereken mijn hypotheek Eerste woning