Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Winactie!

De Zuivelhoeve

Win een gevulde picknickmand t.w.v. €70,-

Met wie ga jij picknicken? Een dagje op pad in eigen regio wordt nog leuker met een heerlijke picknick onderweg! Door mee te doen aan deze winactie maak je 25 x kans op een picknickmand, gevuld met heerlijke producten van Zuivelhoeve. Perfect voor een gezellige picknick met het hele gezin. Dat is Natuurlijk genieten! Bekijk onze actievoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer informatie. De winnaars worden maandag 16 augustus bekend gemaakt.

Vul onderstaand formulier in en maak kans

Deze winactie is onderdeel van de campagne ‘Natuurlijk Genieten’ van Univé Oost. Laat je inspireren door mooie wandel- en fietsroutes en picknickplekken, profiteer van uniek voordeel op vakantie arrangementen en lees mee met boeiende verhalen van Univé leden.

Lees meer

Zuivelhoeve - van boederijwinkeltje in Twente tot bekend merk in Nederland en daarbuiten

De oorsprong van de Zuivelhoeve winkels ligt in het Twentse dorpje Twekkelo. Op het erf van opa en oma, begonnen Diane en Gerjhan Roerink met de verkoop van boerderijproducten. Van de melk van eigen koeien maakte Gerjhan onmeunig lekkere producten die Diane in haar winkeltje verkocht. Lekkere en eerlijke zuivel, direct van de bron! Nu 40 jaar later doet Zuivelhoeve nog steeds hetzelfde, namelijk het maken en verkopen van ambachtelijke zuivelproducten.In de ruim 70 winkels kun je terecht voor vele soorten ambachtelijke kaasspecialiteiten, aangevuld met noten, tapas, wijn en andere delicatessen. Perfect voor een heerlijke picknick in de natuur, of een gezellige borrel in de tuin. Dat is Natuurlijk genieten!