Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Veilig online ondernemen

Online Cyber Event

Veilig online ondernemen

Ben jij als ondernemer online goed beveiligd? Ontdek het tijdens het online Cyber Event zakelijk van Univé Oost.

Heb je het event gemist? Klik op de video en kijk het event terug waar en wanneer het jou uitkomt.

Cybercriminaliteit neemt snel toe en is vaak dichterbij dan je denkt, cybercriminelen worden steeds slimmer én professioneler. Ook jouw onderneming kan gemakkelijk slachtoffer worden! Daarom nemen onderzoeksjournalist Huib Modderkolk en cyberspecialist Ezra Windhorst je mee in de wereld van cybercrime anno 2021

Wat kun je verwachten?

In samenwerking met Holmes hebben we een indrukwekkend programma voor jou als ondernemer samengesteld! Onderzoekjournalist Huib Modderkolk is gespecialiseerd in inlichtingendiensten, privacy en de digitale wereld. Hij onderzoekt de schaduwkant van internet en schreef het boek ‘Het is oorlog maar niemand die het ziet’. Jarenlang was hij een vaste gast bij De Wereld Draait Door, waar hij op begrijpelijke wijze vertelde over geheime diensten en digitalisering. Cyberspecialist Ezra Windhorst adviseert en helpt bedrijven met zijn informatiebeveiligingsbedrijf SureLock / Holmes. Hij staat met zijn werk aan de frontlinie in de strijd tegen digitale criminaliteit.

Tijdens het gratis online Cyber Event maken zij jou op een interactieve manier bewust van de veelvoorkomende cyberrisico’s die bedrijven lopen. Welke online risico’s loopt jouw onderneming en hoe voorkom je deze? En hoe herken je phising e-mails? Ook gaan we in gesprek met een bedrijf dat cyberslachtoffer is geworden. Daarbij gaan we stap voor stap de principes van de aanval uitleggen zodat dit jou niet gaat gebeuren.

Ook laten onze cyberspecialisten zien hoe makkelijk het is om klantgegevens te hacken en in te breken in (financiële) bedrijfssystemen. Je ontvangt waardevolle tips voor het voorkomen en beperken van cyberrisico's voor jou onderneming én er is ruimte voor al je vragen! Hier wil je bij zijn. Meld je aan!

Meld je nu aan!

Onderwerpen:

 

Live Hackdemo

 • Random interface openen op afstand
 • Inbreken in klantgegevens en financiële systemen
 • Wachtwoorden achterhalen
 • Bewustwording

De wereld van Cybercrime anno 2021

 • Demo oude computervirussen
 • De uitdagingen van een Cybercrimineel
 • De oplossingen in 2021

Interactieve Phishing uitdaging

 • Wat is Phising?
 • Challenge
 • Hoe kan ik effectief phishing herkennen?
 • Theorie- en praktijkvoorbeelden

Het is oorlog, maar niemand die het ziet

 • Huib Modderkolk
 • Toename digitalisering
 • Data

Slachtoffer aan het woord

 • Live interview
 • Uitleg van de aanval

Risico inventarisatie

 • Cyberscan
 • Zwakke plekken in de digitale wereld ontdekken

Meld je nú aan!

Voor het gratis online Cyber Event zakelijk van Univé Oost. Mis het niet!

                    Wanneer?
                    Woensdag 28 april 2021

                    Hoelaat?
                    19:30 uur

                    Waar?
                    Online te volgen vanaf je laptop, tablet of mobiele telefoon

Aanmelden

Cyberhulp

Een gehackte computer of een nep e-mail van de bank: jaarlijks worden er zo'n 2 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercriminaliteit. Volgens Univé zijn veel mensen zich onvoldoende bewust van het groeiende risico van cybercriminaliteit, terwijl dit iedereen kan overkomen. Weet jij wat je moet doen als je per ongeluk op een valse link in een e-mail hebt geklikt? Als coöperatie vinden we het belangrijk dat jij met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom is er een speciale cyberhelpdesk opgezet. Deze vorm van cyberhulp staat 24/7 klaar voor Univé leden die met cybercriminaliteit te maken hebben of dit vermoeden.

Wist je dat jij zelf ook veel kunt doen om cybercriminaliteit in jouw bedrijf te voorkomen of te beperken? Daarom organiseert Univé Oost een gratis online Cyber Event: ‘Veilig online ondernemen’. Tijdens dit online Cyber Event geven we je nieuwe inzichten, waardevolle tips én ontdek je hoe gemakkelijk hackers kunnen inbreken in jouw bedrijfsgegevens. Dat en meer op 28 april 2021.

Meld je aan!

"Mensen herkennen cybercrimininaliteit soms gewoonweg niet of weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan"

Elin Pouwels, Ambassadeur Univé Cyberhulp

Lees meer

Cyber tips

Welkom 01... Hoe maak je goede wachtwoorden, die je ook nog kunt onthouden?

Van je e-mailadres tot Instagram, Netflix en Mijn Univé: we hebben tegenwoordig zoveel verschillende accounts. Daarom gebruiken veel mensen het liefst een simpel wachtwoord. Gebruik jij ook één van de meest gekraakte wachtwoorden? Pas deze dan zo snel mogelijk aan. We geven je hiervoor een aantal handige tips.

Lees meer

Waarom is het verstandig om je computer uit te rusten met antivirussoftware?

Al vanaf de allereerste keer dat je achter een computer zat, ben je waarschijnlijk bang gemaakt voor computervirussen. Op zich is dat terecht, want die kunnen voor veel ellende zorgen. We leggen je uit waarom het verstandig is om je computer uit te rusten met antivirussoftware om te voorkomen dat je schade oploopt.

Lees meer