Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Familie Film Festival

14 & 15 december 2019

Eerste editie Familie Film Festival geslaagd!

Kerst! Voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Kerst heeft iets magisch en brengt mensen samen. Daarom had Univé Oost in 2019 een speciale verrassing voor haar leden. Het Univé Oost Familie Festival, bij Vue in Doetinchem en bij Kinepolis in Enschede. Families konden op 14 en 15 december 2019 gratis naar een bioscoopfilm naar keuze.

Officieel programma

Voorheen organiseerde Univé Oost elk jaar een ledenbijeenkomst voor alle leden. Vorig jaar werd het officiële programma in een nieuw jasje gestoken. Dit was een groot succes! Tijdens het Univé Familie Festival maakten we de winnaars van het Univé Oost Fonds 2019 bekend. Ook lieten we zien wat Univé Oost het afgelopen jaar heeft gedaan voor haar leden. Dat is de belofte aan onze leden vanuit de ledenbijeenkomst en dit hebben wij vorig jaar op een bijzondere manier waargemaakt.

Geslaagde familiedagen

Het Familie Festival kende twee geslaagde dagen waarbij wij ruim 6.000 blije leden van jong tot oud hebben mogen verwelkomen. Elsa en Olaf kwamen op bezoek en er was een ballonnenclown aanwezig. Er was een wafelkraam waar iedereen zelf een wafel kon samenstellen. Iedereen mocht op de foto met de kerstman. Een hapje, drankje en muziek mocht natuurlijk niet ontbreken!

We zien je graag op het volgende Univé Familie Festival!