Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ga jij met Univé op avontuur?

FamilieAvontuur Hellendoorn

Deze actie vond plaats in 2021 en is helaas verlopen.

Bekijk hier de aftermovie van het FamilieAvontuur!

Univé is blij met haar leden!

Deze leden willen we koesterenDaarom verrassen we ze graag met een waardevolle beleving: een onvergetelijk avontuur in Avonturenpark Hellendoorn.


Op 5 en 7 november nodigt Univé Oost al haar leden uit voor een te gek FamilieAvontuurVoor €2,50 per ticket ga jij naar Avonturenpark Hellendoorn inclusief Heksendoorn. Naast alle leuke attracties is het park volledig aangekleed in herfstige Halloween sferen. Heb jij je ticket(s) al verzilverd?

Praktische informatie

Datum & Tijd 
Het Univé FamilieAvontuur vindt plaats op vrijdag 5 november van 15:00 tot 22:00 uur en op zondag 7 november van 10:30 tot 17:30 uur  
 
Ticket(s) bestellen 
Ieder Univé lid heeft een uitnodiging ontvangen voor het FamilieAvontuur op 5 en 7 november. In deze e-mail staat een persoonlijke code én een link naar de ticketshop. Met deze code kun je maximaal 4 toegangstickets bestellen. Heb jij geen e-mail met code ontvangen? Stuur dan een bericht naar oost@unive.nl. Wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen! 

Kosten 
Een ticket kost €2,50. Met dit ticket heeft ieder Univé lid op 5 of 7 november exclusieve toegang tot Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. OP = OP! De opbrengst van de tickets schenken we aan een goed doel: Fonds Gehandicaptensport. Daarover lees je hieronder meer. 

Parkeren 
In de ticketshop kun jij een gratis parkeerticket toevoegen aan jouw bestelling. Deze wordt samen met de bestelde toegangstickets toegestuurd. Print de parkeerticket uit en leg deze voor je ruit op de parkeerplaats bij Avonturenpark Hellendoorn.

Corona
Tijdens de persconferentie van 2 november zijn aanvullende coronamaatregelen gepresenteerd. Deze gelden vanaf zaterdag 6 november. Deze maatregelen hebben relatief weinig invloed op het FamilieAvontuur.

Voor vrijdag 5 november gelden geen aanvullende coronamaatregelen. Alleen voor de indoor horecagelegenheid De Berghoeve is een vaccinatie- of testverklaring verplicht.

Voor zondag 7 november hoef je geen geldig vaccinatie- of testverklaring te tonen bij de entree van het park. Avonturenpark Hellendoorn is een doorstroomlocatie, daarom is er eerst een wetswijziging nodig vóórdat ze een coronabewijs verplicht stellen.

Verder moet je rekening houden met de volgende maatregelen:
- Een mondkapjesplicht in toiletten, in de winkel en in overdekte attracties. 
- Een geldige QR-code voor de indoor horecagelegenheid 'De Berghoeve'.
- Een geldige QR-code voor op het buitenterras.


Vergeet je mondkapje niet!

Programma vrijdag 5 november
15.00 uur: Opening park door Kareltje de Kok en Baba Boemba
15.30 uur: Opening Odelia's Toverschool 
15.30 uur: Griezel Disco 
16.00 uur: Kareltjes Voorleesshow 
16.45 uur: Meet & Greet Baba 
17.30 uur: Kareltjes Voorleesshow 
18.00 uur: Opening Horror Hotel*
19.30 uur: Dreumesland gaat sluiten
22.00 uur: Park gaat sluiten

* Het horrorhotel is voor kinderen vanaf 8 jaar
* Een bezoek aan het horrohotel kost normaal €4,-. Univé heeft de helft al een deel voor jou betaald!
* Het horrorhotel is toeganklijk voor een beperkt aantal personen. OP = OP. Een toegangsticket kun je kopen bij de infobalie op het park.

Programma zondag 7 november
10.30 uur: Opening park door Kareltje de Kok en Baba Boemba
12.00 uur: Opening Odelia's Toverschool 
12.00 uur: Griezel Disco 
13.00 uur: Kareltjes Voorleesshow 
14.00 uur: Meet & Greet Baba 
15.00 uur: Kareltjes Voorleesshow 
16.00 uur: Meet & Greet Baba 
16.30 uur: Griezel Disco  
17.00 uur: Kareltjes Voorleesshow 
17.30 uur: Park gaat sluiten

Avonturenpark Hellendoorn: familiepark met meer dan 30 attracties

Op vrijdag 5 en zondag 7 november is Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn. Jij kunt jouw heksendiploma halen in de toverschool, dansen in de griezeldisco, én op 5 november voor €3,- naar het horrorhotel*. Dit is hét spookhuis van Heksendoorn. Beleef het park en de attracties in het donker. Spannend! Bekijk de plattegrond en laat jouw voorpret vast beginnen.

* Het horrorhotel is voor kinderen vanaf 8 jaar
* Het horrorhotel is alléén open op vrijdag 5 november
* Een bezoek aan het horrohotel kost normaal €4,-. Univé heeft al een deel voor jou betaald!
* Het horrorhotel is toeganklijk voor een beperkt aantal personen. OP = OP. Een toegangsticket kun je kopen bij de infobalie op het park.

Actievoorwaarden & veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Bekijk dan eens onze actievoorwaarden en veelgestelde vragenIs je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via oost@unive.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Goed doel: fonds gehandicaptensport


Sport verandert je leven op veel verschillende manieren. Het zorgt voor vitaliteit, gezondheid en beleving. Maar ook voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen, het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Sport brengt je verder. Elke dag opnieuw.   
 
Univé is supporter van sport en vindt sporten en bewegen belangrijk voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Zij verdienen, net als ieder ander, de mogelijkheid om te sporten. Door de opbrengst van de tickets voor het FamilieAvontuur te schenken aan Fonds Gehandicaptensport maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! 

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te sporten. Dat doen zij onder andere met Uniek Sporten; een online sport community voor sporten met een beperking. Mensen met een beperking kunnen via Uniek Sporten onder andere geholpen worden om een geschikte sport te vinden in hun eigen regio.  

Naast het vinden van je sport kun je bij Uniek Sporten ook terecht voor het beoordelen van je sportaccommodatie, financiering sporthulpmiddelen, thuissporten én tips over vervoer, vrijwilligers en financiële middelen, lifestyle en gezondheid. 

Klik voor meer informatie over Fonds Gehandicaptensport op onderstaande button! 

Fonds Gehandicapten sport Uniek sporten