Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé Oost Ladies Event

bij Munsterhuis Enschede

Uitgesteld vanwege het coronavirus

In verband met het Coronavirus wordt het Ladies Event verplaatst naar een later moment. Afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus wordt er een nieuwe datum gepland. Houd deze pagina goed in de gaten!

Ladies Event van Univé Oost

Leer meer over het onderhoud van jouw auto op deze sprankelende avond, exclusief voor dames. Want goed onderhoud zorgt ervoor dat jij zonder zorgen je auto veilig gebruikt.

Wat kun je verwachten?

Munsterhuis wordt omgetoverd in een glitter & glamour garage. Tijdens de Ladies Tour leer je hoe je snel een lampje kunt vervangen, wat je moet doen bij een lekke band en hoe je het oliepeil checkt. Natuurlijk staat gezelligheid voorop. We hebben speciaal voor jou een mix van heerlijke hapjes, bruisende drankjes en een swingende DJ samengesteld. Ook maak je kans op te gekke prijzen! 

Wat kun je winnen?

Tijdens het Ladies Event zijn er te gekke prijzen te winnen! Denk bijvoorbeeld aan één jaar lang gratis autoverzekering, één jaar lang gratis Autopech of een één dag gratis rijden in de Sportauto Alpine A110 inclusief lunch. Natuurlijk geven wij nog veel meer prijzen weg, maar dat blijft nog een verrassing!

We beloven je een onvergetelijke avond! Meld je snel aan. Het aantal deelnemers is beperkt.