Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé Oost Valentijnsdiner

Het Univé Valentijnsdiner: Een warm welkom voor iedereen!

Op Valentijnsdag hebben wij een Valentijnsdiner georganiseerd in samenwerking met Ontmoetingsclusters Enschede. Lunchroom & Eetcafé Rigtersbleek heeft een heerlijke maaltijd bereid voor ruim veertig gasten. Alle bezoekers van het Univé Valentijnsdiner kregen een warm welkom! 

Samen zijn

Bij het Univé Valentijnsdiner is iedereen welkom. Samen zijn, dat is waar Univé voor staat. De bezoekers kregen bij binnenkomst een mooie roos, geheel in de sfeer van Valentijnsdag. Er komen veel vaste gasten en buurtgenoten. Het eten is lekker en betaalbaar. Daarom is het eetcafé voor iedereen toegankelijk. Naast verliefde stelletjes zitten er ook hele gezinnen aan tafel. “Waarom we hier op Valentijnsdag met zijn allen zijn? Omdat mijn hele gezin belangrijk is.” Lunchroom & Eetcafé Rigtersbleek is een gezellige plek om samen te komen. Bovendien is er veel aandacht voor de gasten en er is altijd tijd voor een praatje. In het Eetcafé werken vrijwilligers en stagiaires. Hier worden ze geholpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Liefde

Liefde brengt mensen samen! Speciaal voor deze avond hebben wij de menukaarten en placemats ontworpen. Ook kregen de gasten een zakje met chocoladehartjes mee naar huis. De gasten hebben van het Valentijnsdiner genoten. Het was een geslaagde avond!