Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Jubileum Ootmarsum en De Lutte

1 jaar Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte!

Het is feest! En dat vieren we graag samen!

Vandaag precies één jaar geleden hebben we Nijhuis Financiële Dienstverlening overgenomen. Een overname met een win-win situatie: Univé Oost versterkt haar financiële dienstverlening in de regio en Nijhuis Financiële Dienstverlening is weer toekomst bestendig. Inmiddels zijn we al een jaar verder en blikken we graag even terug op een jaar waarin we als kantoor en team enorm gegroeid zijn.

Voortzetten financiële dienstverlening

De rol van Univé Oost als adviseur, bemiddelaar én verzekeraar voor de financiële dienstverlening op lokaal en regionaal niveau is weer extra versterkt door deze overname. Voor klanten en medewerkers van Nijhuis Financiële Dienstverlening is er niks veranderd. De vertrouwde gezichten en RegioBank zijn gebleven, met versterking van Univé!

Het duurde daardoor niet lang voordat alle medewerkers gewend waren om onder de vlag van Univé te werken. Zoals collega Patrick de Vries aangaf: “Doordat we in een bedrijf terecht kwamen waarin de collega’s altijd voor elkaar klaar staan, en ook de gemoedelijke sfeer die hier heerst, voelden wij ons direct op ons gemak.”

Met versterking van drie nieuwe medewerkers, waarvan Marloes Visser – Boomkamp na twee jaar afwezigheid bij Univé weer terug op het oude nest is, zijn de kantoren Ootmarsum en De Lutte uitgegroeid tot een sterk team waarin de klant centraal staat.

"Door de gemoedelijke sfeer die hier heerst, voelden wij ons direct op ons gemak." - Patrick de Vries

Verrijking van de dienstverlening voor de klanten

Sinds de overname ontvangen wij niet alleen klanten van Nijhuis en de Regiobank, maar ook eigen Univé leden uit de regio. Vanuit de kantoren Ootmarsum en De Lutte kunnen we klanten helpen met het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. Naast het geven van risicoadvies voor verzekeringen en hypotheken kunnen klanten ook voor bancaire producten bij ons terecht.

Speciale overstapactie

Om dit jubileum samen te vieren hebben we een leuke actie! Ontvang € 50,- op uw nieuwe rekening wanneer u overstapt naar Regiobank.

Het jubileum willen we dan ook echt met iedereen vieren, dus ook voor kinderen hebben we iets leuks bedacht. Open nu voor uw kind een JongWijs-rekening, en ontvang een cadeau naar keuze. Uw kind mag bij ons een cadeau uitzoeken dat hem of haar op spelenderwijs helpt om met geld om te gaan en te sparen. En om ze alvast te motiveren, storten wij de eerste € 10,- op de nieuw geopende spaarrekening!

Klik hier voor meer informatie.

Stapt u ook over naar RegioBank? U ontvangt €50 van ons!

Meer weten? Loop eens binnen of neem contact met ons op

Afspraak inplannen?

Wij nodigen u van harte uit op een van onze kantoren. Maak via onderstaande buttons een afspraak op ons kantoor in Ootmarsum of De Lutte. 

Afspraak Ootmarsum Afspraak De Lutte