Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Teqball & tafeltennis

Winnaar Univé Oost Fonds 2021

CVV Sparta plaatst Teqball- en tafeltennistafel dankzij Univé

Univé Oost heeft in 2021 negen maatschappelijke initiatieven in de regio’s Twente, Achterhoek en De Liemers gesteund met een financiële bijdrage. CVV Sparta uit Enschede was een van deze initiatieven. Zij hebben een Tafeltennistafel én Teqballtafel aangeschaft. Bekijk hier het eindresultaat!

Het Univé Oost Fonds


Jaarlijks maakt het Univé Oost Fonds €50.000 beschikbaar voor de ondersteuning van lokale projecten die bijdragen aan een prettige en veilige leefomgeving en daarmee volgens Univé een maatschappelijk waardevolle investering betekenen.  ‘Noaberschap is in het oosten van het land een begrip en volgens hetzelfde principe van elkaar helpen en naar elkaar omkijken is Univé ooit opgericht,’ legt Bé Reinders, algemeen directeur van Univé Oost uit. ‘Wij zijn een regionaal betrokken coöperatie en willen dat ook blijven. Om die reden zet het Univé Oost Fonds zich in om op maatschappelijk niveau bij te dragen aan een plezierige leefomgeving voor onze leden in Twente, Achterhoek en De Liemers.’

Teqballtafel en tafeltennistafel

In december 2021 is CVV Sparta verrast door Univé Oost met een cheque van €6.450,-. Met dit bedrag heeft de vereniging een outdoor tafeltennistafel en teqballtafel aangeschaft op haar accommodatie. Beide tafels zijn op maandag 31 januari 2021 geplaatst. Teqball is een nieuwe sport voor het verbeteren van je voetbalskills als techniek, balaanname, coördinatie, balgevoel en concentratie. In maximaal 3 balcontacten speel je de bal terug naar de helft van je tegenstander. Een leuk en toegankelijk voetbalspel!

Univé Oost wenst de vereniging heel veel speelplezier!

Teqballtafel bij CVV Sparta in Enschede