Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé Oost introduceert

Gerard Kok

Gerard Kok, is de nieuwe bestuurder
van Univé Oost 

Enschede, 1 mei 2022

 

Gerard Kok is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Met ingang van 1 mei volgt hij in deze rol Bé Reinders op, die na 25 jaar afscheid neemt. “Na mijn jarenlange inzet, werd het tijd voor mij om het stokje over te dragen. Er staat een financieel gezonde en toekomstbestendige organisatie, die klaar is voor de toekomst”, aldus Bé Reinders.  

Met Gerard Kok stelt Univé Oost een ervaren bestuurder aan met ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Zo vervulde hij de afgelopen jaren directeursfuncties bij onder andere de Rabobank in Enschede, Almelo en Nunspeet. Dat hij met Univé opnieuw voor een coöperatie kiest is volgens de bestuurder geen toeval. 

"Univé is een coöperatie die dicht bij haar leden staat. De regionale betrokkenheid en de lokale benadering waarmee de organisatie en haar mensen hier invulling aan geven spreken me enorm aan", zegt Gerard, die wijst op de kracht van het collectief waar een coöperatie vanuit gaat. “Je doet het samen, want samen sta je sterker. Vanuit die gedachte is het mijn doel om, samen met de medewerkers van Univé Oost, onze groeiende coöperatie verder te ontwikkelen. Zodat we onze leden de zekerheid kunnen geven die ze van Univé kunnen verwachten.” 

"Samen met leden en medewerkers van Univé Oost de groeiende coöperatie verder ontwikkelen."

Gerard Kok, voorzitter Raad van Bestuur

Lees het interview