Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Halve Marathon Oldenzaal

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk

Voor jong en oud, met of zonder beperking. Univé is jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Als Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurd. Van topsport tot breedtesport, van sportverenigingen tot sportevenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op die manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk! Zo zijn wij al jaren lang sponsor van de Halve Marathon in Oldenzaal. Lees hieronder wat wij voor elkaar betekenen!

“De sportieve uitstraling van Univé sluit naadloos aan bij onze Halve Marathon.”

Huub van Langen, medeorganisator Halve Marathon Oldenzaal

De Halve Marathon Oldenzaal

Lange Afstand Atletiek Club Twente”, kortom LAAC Twente, is de initiatiefnemer en organisator van de Halve Marathon Oldenzaal. Op de eerste zondag van oktober organiseert de Stichting Halve Marathon Oldenzaal een ééndaags hardloopevenement voor alle leeftijdscategorieën, bedrijven en scholen met wedstrijden van 21 tot 1 kilometer. Het parcours voert door het prachtige coulisselandschap tussen Oldenzaal, De Lutte en Beuningen. De Halve Marathon Oldenzaal verwelkomt steeds meer deelnemers.

Samenwerking met Univé Oost 

De samenwerking tussen Univé en De Halve Marathon Oldenzaal loopt al sinds 2016. De Halve Marathon Oldenzaal heeft Univé destijds benaderd via het sponsorformulier. Hier is een fijne samenwerking uit voort gekomen. “De sportieve uitstraling van Univé sluit naadloos aan bij onze Halve Marathon. De samenwerking verloopt prettig. We plannen jaarlijks een gesprek om de sponsormogelijkheden te bespreken. Zo weten wij wat we van elkaar kunnen verwachten.” zegt Huub van Langen, medeorganisator van De Halve Marathon Oldenzaal.

Sponsorschap

Dankzij de financiële ondersteuning van Univé Oost houd de organisatie het evenement betaalbaar voor deelnemers. Zo maakt Univé o.a. mogelijk dat schoolkinderen gratis kunnen deelnemen. “Door deze samenwerking denken wij binnen drie jaar te kunnen groeien naar 5000 deelnemers op alle afstanden waarvan minimaal 1000 op de halve marathon.” Aldus Huub van langen. Naast de financiële ondersteuning is Univé ook goed zichtbaar met start- en finishbogen tijdens de Halve Marathon.

Deelname Univé oost

Univé Oost vindt sporten en bewegen belangrijk, ook voor haar medewerkers. Ieder jaar is er een actief hardloopteam met medewerkers van Univé Oost dat deelneemt aan de Halve Marathon

Kan jouw sportvereniging of sportevenement ondersteuning van Univé ook goed gebruiken?

Dien dan je sponsoraanvraag in en wie weet gaan wij binnenkort een fijne samenwerking tegemoet!

Sponsoraanvraag indienen