Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Marveldtoernooi Groenlo

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk

Voor jong en oud, met of zonder beperking. Univé is jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Als Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurd. Van topsport tot breedtesport, van sportverenigingen tot sportevenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op die manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk! Zo zijn wij al jaren lang sponsor van het International Marveldtoernooi in Groenlo. Lees hieronder wat wij voor elkaar betekenen!

"Een prachtige, superfijne en vruchtbare samenwerking die nu al ruim 15 jaar duurt”

Marco Frank, medeorganisator van het Marveldtoernooi

Over het Internationaal Marveldtoernooi

Het Marveldtoernooi is een internationaal jeugdvoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd door voetbalvereniging Grol. Jeugdteams (leeftijdscategorie Onder 15) van bekende profclubs uit Nederland en Europa, maar ook uit andere werelddelen, komen jaarlijks naar Groenlo om het tegen elkaar op te nemen. In 1990 vond de eerste editie plaats, destijds één dag en met alleen De Graafschap als betaald voetbalclub. Inmiddels is het uitgegroeid tot een vierdaags voetbalevenement waarbij de jeugdteams van topclubs zoals Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Anderlecht en Paris Saint-Germain regelmatig te gast zijn. Ook voetbalteams uit Brazilie, Mexico, Verenigde Staten, Japan, Korea, Ghana en Zuid-Afrika komen graag naar Groenlo. Een jeugdselectie van de organiserende vereniging Grol doet jaarlijks mee en mag het dan opnemen tegen de voetbalsterren van de toekomst.

Samenwerking Marveldtoernooi en Univé Oost

Univé is een organisatie dat betrokken en verantwoord wil ondernemen. Univé zet zich in voor de omgeving op een integere en transparante manier. Waarden die ook zeer goed bij het Internationaal Marveldtoernooi passen. Univé en het Marveldtoernooi werken al ruim 15 jaar samen. “In 30 jaar tijd is het Marveldtoernooi een begrip geworden in de internationale voetbalwereld en als regionaal evenement met landelijke bekendheid. Mede dankzij de support van Univé en de aanwezigheid van Supporter van Sport. Wij hopen nog zeer lang op deze professionele wijze te mogen samenwerken” aldus Marco Frank, medeorganisator van het Marveldtoernooi.

Meer dan alleen een voetbaltoernooi

Het Marveldtoernooi probeert meer te zijn dan alleen een voetbaltoernooi door een belangrijke positie in te nemen in de maatschappij. “We werken samen met andere verenigingen in onze omgeving, weten veel vrijwilligers van jong tot oud aan ons te binden én we organiseren jaarlijks een fameuze sponsoravond” zegt Marco Frank.

Sponsorschap

Univé is al sinds 2004 actieve sponsor van het Internationale Marveldtoernooi. Door de financiële ondersteuning kon het toernooi uitgebreid worden van twee naar drie dagen en kon het niveau van het deelnemersveld verder worden verbeterd. Univé stelt ook materiële zaken beschikbaar voor de aankleding van het sportpark tijdens het toernooiweekend. Denk hierbij aan materialen als bogen, vlaggen, dranghekken en een Panna Arena voor de jeugd. Zeer recentelijk is daar ook de samenwerking met Supporter van Sport bijgekomen, waardoor het toernooi ook op social media gebied heeft kunnen groeien. “Een prachtige, superfijne en vruchtbare samenwerking die nu al ruim 15 jaar duurt” aldus Marco.

Kan jouw sportvereniging of sportevenement ondersteuning van Univé ook goed gebruiken?

Dien dan je sponsoraanvraag in en wie weet gaan wij binnenkort een fijne samenwerking tegemoet!

Sponsoraanvraag indienen