Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Hypotheek advies

Onze adviseurs

Maak een afspraak

Leer onze hypotheekadviseurs kennen

Gerard Ijsseldijk

"Ik ben een betrokken onafhankelijk adviseur. Die eerlijk en persoonlijk advies geeft over hypotheken en andere financiële zaken. Door mijn advies ontzorg ik jou zodat je financiële rust ervaart. Het realiseren van jouw woonwensen dat is mijn doel. Onze kracht zit in persoonlijk en volledig onafhankelijk advies. Wij hebben een breed assortiment aan geldverstrekkers en vinden de hypotheek die het beste bij jou past."

Anke Baan

"Sinds oktober 2019 werk ik bij Univé Oost. Daarvoor werkte ik vier jaar als adviseur bij de Rabobank. Ik geef onafhankelijk advies in complexe producten zoals lijfrentes en hypotheken. Mijn energie haal ik uit de gesprekken met mijn klanten. Het is mijn passie om klanten te helpen hun droomwoning te kopen! Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan een afspraak! Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar jouw financiële mogelijkheden. Zo weet je na het eerste gesprek wat je kunt lenen en naar welke huizen je kunt kijken. Heb je jouw droomwoning al gevonden? Dan bekijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en welke financiering het beste bij jou past."

Sander van der Kuip

"Ik adviseer onze klanten over hypotheken, overlijdensrisicoverzekeringen en lijfrenten. Voordat ik bij Univé in dienst kwam, heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan als Financieel adviseur bij de Rabobank. Ik ben een betrokken en eerlijke adviseur. Klanten helpen in hun zoektocht naar een nieuwe woning geeft mij energie. Het kopen van een woning doe je immers niet elke dag. Het is voor mij een uitdaging om alles begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Zodat jij, als mijn klant een weloverwogen keuze kan maken."

Sandra Dunkel

"Ik werk vanuit ons kantoor in Enschede en ben het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten met betrekking tot complexe producten. Voordat ik in juni 2019 bij Univé in dienst kwam, werkte ik ruim 22 jaar bij de Rabobank, waarvan 12 jaar als Intern accountmanager Private Banking. Daarna ben ik 2 jaar Junior Pensioenadviseur geweest. Met veel plezier sta ik klanten te woord. Ik probeer zoveel mogelijk vragen direct te beantwoorden en waar nodig problemen op te lossen. Daarnaast plan ik adviesgesprekken voor onze Financieel adviseurs."

Maak een afspraak met een financieel adviseur

Het eerste gesprek ter oriëntatie is voor onze rekening! Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen u graag verder.

Maak een afspraak