Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Locatie Almelo

blijft voorlopig gesloten

Locatie Almelo blijft voorlopig gesloten

Univé opent per 1 september 2020 al haar servicepunten als het coronavirus dat toelaat. De zes advieskantoren openden op 1 juni. Daarmee zijn alle winkels van Univé Oost weer normaal geopend.Locatie Almelo blijft gesloten op het huidige adres aan de Grotestraat. De intentie is om op een andere locatie een winkel in Almelo te openen.

Verandering winkellandschap

Univé ziet dat een deel van haar leden steeds vaker de voorkeur geeft aan contact via telefoon, app, e-mail en andere online kanalen. Als gevolg daarvan loopt het aantal bezoeken in Univé-winkels terug. Daarom past Univé voortdurend haar winkellandschap aan. Univé Oost kent advieskantoren en servicepunten. Bij de advieskantoren kan iedereen terecht voor een uitgebreid en complex advies. De servicepunten zijn bedoeld voor korte vragen en makkelijk af te sluiten verzekeringen. De invulling van onze winkels in Twente en de Achterhoek stemmen we af op de behoefte van onze klanten. Ook in de toekomst kunnen er wijzigingen plaatsvinden.

Wij blijven dichtbij

Jan Thale Haandrikman (Raad van Bestuur, Univé Oost): "We vinden het belangrijk dat onze persoonlijke dienstverlening in de regio blijft bestaan. Wij zagen op de huidige locatie een fors teruglopend bezoekersaantal. Daarnaast was de huidige locatie onvoldoende bereikbaar en zichtbaar. Ook voldeed deze niet meer aan de eisen die Univé op dit moment aan haar locaties stelt. Univé Oost is op zoek naar een vervangende locatie waarbij samenwerking wordt gezocht met andere partijen in de financiële dienstverlening. Bij voorkeur op een zichtlocatie met voldoende parkeergelegenheid. Voorlopig kunnen klanten uit Almelo voor vragen en advies terecht bij servicepunten en advieskantoren in de buurt. De dichtstbijzijnde advieskantoren voor Almelo zijn Ootmarsum, Markelo en Enschede. En bij onze servicepunten in Hengelo en Ootmarsum is iedereen ook welkom. Daarnaast staan wij telefonisch en online altijd voor u klaar. Zo blijven we ook na 1 september 2020 altijd dichtbij.

 

"Voor advies helpt onze klantenservice je graag. Ook zijn er andere kantoren en servicepunten in de regio. Zo blijven we dichtbij."

Jan Thale Haandrikman, Commercieel Directeur

Zichtbaarheid

Wij blijven zichtbaar in de hele regio. Zo ook in Almelo. Dit doen wij door het sponsoren van sportverenigingen en evenementen. Via het Univé Oost Fonds ondersteunen wij lokale initiatieven met een maatschappelijk belang. Daarnaast blijven wij trotse sponsor van de Herakids, de kidsclub van Heracles Almelo.

Medewerkers

De sluiting van het servicepunt op de huidige locatie betekent niet dat medewerkers hun baan verliezen. Onze betrokken personeelsleden worden ingezet op andere servicepunten en advieskantoren. Zo blijft hun kennis en ervaring behouden voor Univé.