Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé in Groenlo is verhuisd!

En dit is het adres...

De afgelopen maanden stonden bij Univé Oost in het teken van verhuizen. De organisatie is volop in beweging en gaat voor een efficiënt winkellandschap met focus op een optimale klantbediening en bereikbaarheid. Als onderdeel van deze beweging, is de verkoop van het pand in Groenlo, de verhuizing van het hoofdkantoor naar Enschede en een nieuwe locatie in Groenlo nu een feit!

De nieuwe locatie in Groenlo

Vandaag hebben wij onze nieuwe locatie in het centrum van Groenlo geopend, aan de Beltrumsestraat 47a. De winkel is opgezet volgens het nieuwe winkelconcept van Univé, gericht op het verbinden van mensen. Zo willen we in de toekomst, wanneer het weer kan, bijvoorbeeld preventie-evenementen organiseren voor brand- en inbraakpreventie, maar ook EHBO-trainingen en gezondheidsdagen. Met als doel het leven veiliger en zekerder te maken voor iedereen. We kijken er nu al naar uit om jou op de nieuwe locatie te verwelkomen.

Onze advieskantoren en servicepunten zijn weer geopend!

De versoepeling geeft ons de mogelijkheid om na onze advieskantoren, ook onze servicepunten weer te openen. Een écht gesprek: we hebben het gemist! Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Maak eerst een afspraak, dan hebben we uitgebreid de tijd voor al je vragen. Uiteraard volgen wij richtlijnen van de overheid op.

Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier.

Openingstijden Groenlo

Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur. 

Liever online

Heb je een korte vraag? Of wil je liever een afspraak op afstand? Ook dan kun jij terecht bij onze klantenservice. Onze adviseurs helpen je graag!

Je kunt je verzekeringen, bankdiensten of hypotheken nog steeds online of telefonisch regelen. Bel ons op 088 3300 300 of stuur een e-mail naar oost@unive.nl. Via Mijn Univé en de Univé App zijn we ook 24/7 bereikbaar.