Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Nieuwe samenstelling

Ledenraad

Onze Ledenraad heeft een nieuwe samenstelling!

De laatste ledenraadsvergadering van 2022 stond gepland op 17 november jl. In deze vergadering heeft de voorzitter van de Ledenraad, Gerda ter Denge, vanwege het aflopen van haar zittingstermijn, afscheid genomen. Vice voorzitter Francis Sanderink heeft haar namens de leden en Ledenraad van Univé Oost hartelijk bedankt voor haar enorme inzet om de coöperatie en het belang van haar leden te dienen. Gerard Kok, voorzitter van de Raad van Bestuur, bedankte haar namens de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en alle collega’s van Univé Oost.

Nieuwe voorzitter en vice voorzitter


In dezelfde vergadering is vice voorzitter Francis Sanderink unaniem benoemd tot voorzitter van de Ledenraad. We zijn er van overtuigd dat met haar een goede voortzetting wordt gegeven aan de rol van voorzitter van de coöperatie Univé Oost, waardoor via de Ledenraad uw belangen als lid goed worden vertegenwoordigd. De heer Wim Briggeman is unaniem benoemd tot vice voorzitter.

Afscheid ledenraadsleden

Naast het afscheid van de voorzitter is er ook afscheid genomen van vijf ledenraadsleden. Een ieder is persoonlijk bedankt voor de tijd en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de Ledenraad van Univé Oost.

Klik hier voor meer informatie over de Ledenraad van Univé Oost!