Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Overname nieuws!

De Financieel Deskundige

Univé Oost verwelkomt klanten van De Financieel Deskundige

Edo Broos, eigenaar van De Financieel Deskundige uit Hengelo (OV), heeft na een bewogen periode besloten dat het tijd was om zijn verzekeringsportefeuille over te dragen. Vanaf 1 oktober neemt Univé Oost de schade- en leven portefeuille over. Voor klanten van De Financieel Deskundige heeft dit geen gevolgen. Er verandert niets in de verzekeringen, alleen de tussenpersoon verandert in Univé Oost Bemiddeling B.V.

Goede match

Bij de zoektocht naar een betrouwbare partij voor de overname van de verzekeringsportefeuille stonden hetzelfde serviceniveau en persoonlijke aandacht centraal. In Univé Oost vond hij deze match. Volledig afscheid van zijn klanten is het niet. Edo blijft zich bezighouden met het verlenen van hypotheekadvies. De verzekeringen draagt hij over aan Univé, samen met het team van vertrouwde gezichten van De Financieel Deskundige. Reden hiervoor is dat Edo met zowel de verzekerings- als zijn hypotheekportefeuille te veel op zijn bordje had: ”Door de vereenvoudiging van mijn werkzaamheden komt er meer ruimte voor persoonlijk hypotheekadvies”. De vertrouwde gezichten, Ester en Mirella, blijven. Zij komen in dienst bij Univé Oost. Wij heten ze van harte welkom!

”Door de vereenvoudiging van mijn werkzaamheden komt er meer ruimte voor persoonlijk hypotheekadvies”

Edo Broos, eigenaar De Financieel Deskundige

Bekend in de regio

Univé is sterk geworteld in de regio. De overname van de verzekeringsportefeuille van De Financieel Deskundige is een teken van de voortdurende toewijding van Univé aan haar leden en haar missie om te voorkomen, te beperken en te verzekeren. Gerard Kok, voorzitter Raad van Bestuur van Univé Oost: “We kijken ernaar uit om de nieuwe klanten te verwelkomen en hen te blijven ondersteunen in hun behoefte aan zekerheid. Wij verwelkomen alle klanten dan ook graag in onze Univé winkel in Hengelo, telefonisch of via de online kanalen,” 

Wat betekent dit voor de klanten van De Financieel Deskundige?

Univé Oost zorgt samen met Edo Broos voor een soepele overgang voor de bestaande klanten. Net als De Financieel Deskundige werkt Univé als bemiddelaar. Beiden werken met dezelfde verzekeraars. Er wijzigt hierdoor niks aan de polisvoorwaarden en ook de premie blijft ongewijzigd. Klanten van De Financieel Deskundige kunnen met een gerust hart blijven rekenen op dezelfde vertrouwde dekking en service die ze gewend zijn.

"We kijken ernaar uit om de nieuwe klanten te verwelkomen en hen te blijven ondersteunen in hun behoefte aan zekerheid."

Gerard Kok, voorzitter Raad van Bestuur Univé Oost