Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Overname

IJzereef Assurantiën

Univé Oost neemt de portefeuille van IJzereef Assurantiën over

Na 43 jaar gewerkt te hebben, waarvan 21 jaar als zelfstandig ondernemer, vinden Marieke en Marcel IJzereef het hoog tijd voor hun pensioen. Om die reden stoppen zij met hun bedrijf IJzereef Assurantiën. Vanaf 1 maart 2022 neemt Univé Oost de portefeuille van IJzereef Assurantiën uit Winterswijk over.

Goede match

In 2001 startten Marieke en Marcel IJzereef Assurantiën in Winterswijk. Het was hun doel klanten altijd op een persoonlijke manier het beste advies te geven over verzekeringen, hypotheken en financieringen. Na het maken van de keuze om te stoppen met werken, was het voor Marcel en Marieke belangrijk om een goede, betrouwbare partij te vinden die alles wat zij de afgelopen 21 jaar hebben opgebouwd, op dezelfde manier kan voortzetten. Zij vonden die match met Univé Oost.

Bekend in de regio

Net als IJzereef Assurantiën is Univé Oost sterk geworteld in de regio. Adviseurs kennen niet alleen de regio, maar ook de mensen. Persoonlijk contact staat voorop. Marcel IJzereef: “Univé Oost heeft dezelfde kernwaarden die wij ook altijd hebben nagestreefd. We vinden het fijn dat onze klanten dezelfde kwaliteit dienstverlening kunnen verwachten als die ze gewend waren.” 

Voor klanten van IJzereef Assurantiën

Voor klanten van IJzereef Assurantiën verandert er weinig. Zowel de verzekeraar als de polisvoorwaarden en de premie blijven hetzelfde. Alleen de naam van de tussenpersoon wordt Univé Oost Bemiddeling B.V., net als IJzereef Assurantien werkt Univé Oost als bemiddelaar samen met alle verzekeraars. Tot 1 juni blijven Marcel, Marieke, Dorie en Eileen aanspreekpunt vanuit het kantoor in Winterswijk.