Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Overname

Nijhuis Financiële Dienstverlening

Univé Oost zet Nijhuis Financiële Dienstverlening voort!

Versterking financiële dienstverlening Univé Oost door overname RegioBank, hypotheken en verzekeringsportefeuille in Ootmarsum en De Lutte

Vanaf 1 juni 2020 wordt Nijhuis Financiële Dienstverlening voortgezet door Univé Oost. De overname is een win-win situatie voor beide partijen. Univé Oost versterkt haar financiële dienstverlening in de regio en Nijhuis Financiële Dienstverlening is toekomstbestendig. De overname is een bewuste keuze van de huidige eigenaar, de heer Gerard Nijhuis: “Als actieve ondernemer zet ik een stap terug. Er is geen natuurlijke opvolging en ik wil mijn medewerkers en klanten in goede handen achterlaten.” Voor klanten en medewerkers van Nijhuis Financiële Dienstverlening verandert er in de basis niets. Dezelfde mensen blijven het gezicht van Nijhuis Financiële Dienstverlening en de RegioBank. Nu met versterking van Univé.

"Ik wil mijn medewerkers en klanten in goede handen achterlaten."

Gerard Nijhuis, de huidige eigenaar

Voortzetten en versterken financiële dienstverlening

Met de overname wil Univé Oost haar financiële dienstverlening op lokaal en regionaal niveau versterken. Jan Thale Haandrikman, bestuurder bij Univé Oost legt het belang voor Univé uit: “Als coöperatie staat Univé van oudsher dichtbij haar leden. Met deze overname vergroten we de aanwezigheid van Univé in Twente. Ik ben er trots op dat we samen met Gerard Nijhuis de RegioBank en Nijhuis Financiële Dienstverlening in Ootmarsum en De Lutte kunnen voortzetten. Univé wil dichterbij haar leden in Twente staan. Door de overname versterken we zowel online, als ook fysiek de financiële dienstverlening voor klanten van Nijhuis Financiële Dienstverlening, RegioBank en Univé. Zij kunnen nog steeds voor hun verzekeringen, hypotheken en bankzaken op het advieskantoor in Ootmarsum en De Lutte terecht.”

Klanten merken een verrijking van de dienstverlening

In lijn met de strategie waarin Univé de komende jaren haar winkels een bredere rol toebedeelt, zal de coöperatie Univé Oost ook vanuit Ootmarsum en De Lutte klanten helpen met het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. Naast het geven van risicoadvies voor verzekeringen en hypotheken, verbreden we ons advies met bancaire producten. Vanaf 1 juni 2020 zal Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte niet alleen klanten van Nijhuis en de RegioBank verwelkomen, maar ook haar eigen leden uit de regio. Klanten van Nijhuis Financiële Dienstverlening, Regiobank en Univé ontvangen hierover persoonlijk bericht.

"Het voorkomen en beperken van schade krijgt bij Univé volop aandacht. Want hoe meer schade je voorkomt, hoe minder je hoeft te verzekeren."

Jan Thale Haandrikman, Commercieel Directeur Univé Oost

De zekerheid van elkaar helpen

Jan Thale geeft aan dat in de huidige tijd Univé niet alleen het traditionele verzekeren tegen risico’s aanbiedt: ‘Het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen krijgt bij Univé volop aandacht. Want hoe meer schade je voorkomt, hoe minder je hoeft te verzekeren. En dat niet alleen! Door samen met onze klanten de risico’s op brand of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen. Dat komt terug in het risicoadvies voor onze vertrouwde verzekeringsproducten, in nieuwe diensten als Veilig Wonen en Duurzame Zekerheid. Daarnaast geven we invulling aan ons coöperatieve gedachtegoed met bijzondere evenementen en activiteiten, lokale sportsponsoring en onze maatschappelijke betrokkenheid door de inzet van het Univé Oost fonds. De zekerheid van elkaar helpen, noemen we dat.’

Financieel advies, altijd in de buurt

Loop binnen bij een van onze advieskantoren voor een vraag of financieel advies. Onze adviseurs helpen je graag.

Ga naar De Lutte Ga naar Ootmarsum