Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Premierestitutie

Wij geven premie terug!

Afgelopen jaren zagen we een flinke vermindering van het aantal schademeldingen op onze woon- en brandverzekeringen. En als coöperatie, delen we die winst samen met onze leden. Zij dragen ten slotte hun steentje bij.

Meer dan een verzekeraar

Dat wij premie teruggeven aan onze klanten laat zien dat wij meer zijn dan een verzekeraar alleen. Onze klanten plukken de vruchten van de vorm van onze organisatie. Univé Oost is namelijk een cooperatie. Van de leden, voor de leden. Met elkaar zorgen wij voor zekerheid. Zekerheid dat we er voor jou zijn als je schade hebt, maar ook als je geen schade hebt. We geven je advies over hoe je risico's kan beperken of, beter nog, voorkomen. Samen zien we daar nu het resultaat van terug. 

Voorwaarden premierestitutie

Alleen leden van Univé Oost die op 31 december 2020 een Univé woon- en/of zakelijke brandverzekering hadden hebben recht op premierestitutie. Het gaat daarbij om de volgende verzekeringen:

- Woonverzekering
- Kostbaarhedenverzekering
- Glasverzekering
- Bedrijfsschadeverzekering
- Roerende zakenverzekering
- Gebouwenverzekering
- Opruimingskostenverzekering

Alle geldende voorwaarden lees je hier.

Vragen

Heb je vragen over premierestitutie? Kijk of je het antwoord op jouw vraag kunt vinden bij veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.  

Naar het formulier