Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Storm Eunice komt eraan!

Lees hier wat je bij schade kan doen

Storm Eunice komt eraan!
Lees hier wat je bij schade kan doen

In Twente en De Achterhoek wordt er op vrijdag 18 februari 2022 tussen 18:00 en 22:00 uur een piek verwacht. Door de verwachte heftigheid van storm Eunice maken wij ons klaar voor het opvangen van jouw schademeldingen. Ons uitgangspunt is dat we jou zo goed mogelijk helpen.

Wat kan je doen om schade te voorkomen? Wil je de kans op stormschade zo klein mogelijk maken? Neem dan vooraf al uw maatregelen. Univé heeft een aantal preventietips voor u op een rij gezet. Tips om stormschade te voorkomen.

  1. Blijf zoveel mogelijk binnen.
  2. Sluit ramen, deuren en eventuele daklichten goed af.
  3. Verwijder zoveel mogelijk de ‘losse’ voorwerpen uit de tuin: tuinset, partytent, parasol en bloempotten.
  4. Zet je auto, zo mogelijk, in een garage of onder een carport.

Heb je schade? Kijk hieronder wat je moet doen en waar je het moet melden.

 

Welke schade is verzekerd? Schade aan je woning, carport of schuur is verzekerd voor storm op de woonverzekering. Heb je schade aan je woning en/of inboedel dan kan je deze schade in één keer bij ons melden. 

Heb je een kleine schade van bijvoorbeeld een omgevallen schutting of een tak op je auto? Deze kan je gemakkelijk melden via unive.nl of onze app. Lees meer over wat je dan het beste kunt doen op https://www.unive.nl/schade/storm 

Heb je een ernstige schade? Aan bijvoorbeeld je woonhuis, boerderij of kantoorpand meld deze dan telefonisch via 088 3300 310. Onze medewerkers zitten voor je klaar om je te helpen met jouw schade.

Stormschade melden