Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

VV Ruurlo

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk

Voor jong en oud, met of zonder beperking. Univé is jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Als Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurd. Van topsport tot breedtesport, van sportverenigingen tot sportevenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op die manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk! Zo zijn wij al jaren lang sponsor van de plaatselijke voetbalvereniging Ruurlo. Lees hieronder wat wij voor elkaar betekenen!

"Wij zien Univé als een sterk merk met veel aandacht voor sport en bewegen"

Jacco Dijkhuizen, bestuurslid VV Ruurlo

Ontstaan samenwerking VV Ruurlo en Univé Oost

De samenwerking tussen VV Ruurlo en Univé is jaren geleden ontstaan via leden van VV Ruurlo die werkzaam waren voor Univé Oost. Univé Oost is sterk verankerd in Ruurlo en omstreken. Veel leden van voetvalvereniging Ruurlo zijn klant van Univé. “Wij zien Univé als een sterk merk met veel aandacht voor sport en bewegen. Wij maken als vereniging graag gebruik deze expertise van Univé” aldus Jacco Dijkhuizen, bestuurslid van VV Ruurlo. De voetbalvereniging is zelf ook klant van Univé.

Sponsoractiviteiten

Univé is al jaren lang trouwe sponsor van VV Ruurlo. Zo zijn wij actief lid van de Businessclub, is Univé Oost goed zichtbaar tijdens de jeugddagen met een Pannakooi én hebben wij de vereniging voorzien van een toolkit tijdens corona. Deze toolkit met materialen maakte veilig sporten op 1,5e meter mogelijk.

Partner voor de toekomst

VV Ruurlo ziet Univé als partner voor de toekomst: “De samenwerking met Univé is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zo hebben wij goed contact met onze accountmanager, tevens ons vaste aanspreekpunt. Wij zien Univé als een belangrijke partner voor de toekomst. Beide partijen vinden sport, gezondheid en het verenigingsleven van groot belang.” Aldus het bestuur van VV Ruurlo.

Kan jouw sportvereniging of sportevenement ondersteuning van Univé ook goed gebruiken?

Dien dan je sponsoraanvraag in en wie weet gaan wij binnenkort een fijne samenwerking tegemoet!

Sponsoraanvraag indienen