Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Supporter van de Maand

FC Twente

FC Twente en Univé introduceren de “Supporter van de Maand”

Univé is als Supporter van Sport ook supporter van FC Twente. Noaberschap vinden beide partijen belangrijk. Daarom geven wij graag iets terug aan de FC Twente supporters. Samen met FC Twente lanceren wij de “Supporter van de Maand”. Hierbij maak jij iedere maand kans op exclusieve prijzen.

Speel mee!

Als Supporter van de Maand ontvang je tickets voor de thuiswedstrijden van de desbetreffende maand, je ontvangt een FC Twente fan pakket bestaande uit een wedstrijdshirt, sjaal en voetbal, gesigneerd door jouw favoriete speler. Ook krijg je een unieke FC Twente ervaring zoals een gratis lunchdate met een FC Twente speler, een wedstrijd beleven als een VIP óf meelopen met de stadionspeaker!

Door mee te spelen met onze game, maak jij kans op de felbegeerde titel “Supporter van de Maand”.

Supporter van de Maand – april


Word jij de Supporter van de Maand april? Zet je puzzelskills in en los de ‘sliding puzzel’ op. Je krijgt drie pogingen om de puzzelstukjes zo snel mogelijk te verplaatsen met je muis of vinger. De ‘Supporter van de Maand’ in april wint een exclusief FC Twente fan arrangement voor 2 personen!

Wat houdt het arrangement in?
- Tickets voor de thuiswedstrijden van FC Twente in april;*
- Een FC Twente fan pakket gesigneerd door jouw favoriete speler. Bestaande uit een wedstrijdshirt, sjaal en voetbal;
- Een limousine rit naar de wedstrijd met je Noaber;
- Een lunch/diner voorafgaand aan de wedstrijd.
*Met een max. van 2 wedstrijden

Weet jij de sliding puzzel compleet te maken? Dan word jij misschien wel de “Supporter van de Maand – april”. Klik op de button hieronder en speel gratis mee!

Ik speel mee!