Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé Oost wordt stersponsor van FC Twente!

Univé, supporter van sport verstevigt haar band met FC Twente!

Vanaf 1 juli wordt Univé voor de komende drie seizoenen stersponsor van FC Twente. Univé Oost versterkt als supporter van sport de samenwerking met FC Twente, met als doel sport voor jong en oud te stimuleren.


Wij zijn trots!

Sporten is gezond voor iedereen. Ook verbindt sport ons met elkaar. Daarom is Univé supporter van sport en nu ook van FC Twente: eerste selectie mannen, FC Twente Vrouwen en de Kidsclub.

Marco Behrens, Manager commerciële zaken FC Twente: “We zijn enorm trots dat we Univé Oost mogen verwelkomen als stersponsor van de club. Univé draagt dezelfde kernwaarden als FC Twente: Trots, Noaberschap en Ambitie. Met sport als rode draad door beide organisaties. De komende drie jaar gaan we intensief samenwerken om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Samen willen we blijven uitstralen dat sport voor iedereen is.”

"Samen willen we blijven uitstralen dat sport voor iedereen is."

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente

Noaberschap

Het is de perfecte match. Zowel FC Twente als Univé heeft het Noaberschap hoog in het vaandel staan.

Jan Thale Haandrikman, lid Raad van Bestuur Univé Oost: “Als coöperatieve verzekeraar staan we dichtbij onze leden en helpen we elkaar waar nodig. Dat is Noaberschap en dat zijn wij. Het stersponsorschap van FC Twente is een logisch gevolg van de verbinding met de regio door sport, waar beide partijen voor staan. Sport draagt immers bij aan een gezonde en verbonden samenleving. Samen met FC Twente kunnen we onze gezamenlijke missie om sport voor iedereen mogelijk te maken, verder uitbouwen.”

Sport voor iedereen

Samen met FC Twente gaat Univé Oost activiteiten ontwikkelen om voetbal voor jong en oud, te stimuleren. Dit gaan we onder andere doen door online fanacties, winacties en sportevenementen voor FC Twente fans en hun kinderen.

Jan Thale: “Samen willen we uitstralen dat sporten voor iedereen mogelijk is, dat sport verbindt én dat het goed is voor je gezondheid. Met of zonder beperking, iedereen kan sporten of is een liefhebber van sport. Met deze samenwerking en sponsoring benadrukt Univé de kracht om het samen te doen: want samen bereik je zoveel meer en dat doen we midden in de samenleving bij FC Twente. We zij niet voor niets Supporter van Sport.”

"Met deze samenwerking en sponsoring benadrukt Univé de kracht om het samen te doen."

Jan Thale Haandrikman, lid Raad van Bestuur Univé Oost

Lees hier meer over onze samenwerking!

Supporter van Sport

Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurd. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Zo is Univé partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven en sponsort het honderden Nederlandse sportverenigingen. Het afgelopen jaar zijn 65 sportverenigingen van een Univé Toolkit voorzien. Deze Toolkit bestaat uit materialen die sportverenigingen kunnen inzetten bij het hervatten van sportactiviteiten en helpt bij het organiseren van de noodzakelijke coronamaatregelen. Een van de vele voorbeelden om sporten voor iedereen mogelijk te maken.