Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Voorzitter Raad van Bestuur

gaat Univé Oost verlaten

Voorzitter Raad van Bestuur gaat Univé Oost verlaten

Na ruim 25 jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur werkzaam te zijn geweest, heeft Bé Reinders besloten om in het voorjaar van 2022 Univé Oost te verlaten. Het is tijd voor een nieuwe fase in zijn leven. Voor Bé Reinders wordt een opvolger gezocht.

Genieten van een nieuwe fase

Een nieuwe fase in het leven van Bé Reinders breekt aan. Een fase waar hij naar uitkijkt en samen met zijn vrouw van gaat genieten. Bé geeft aan: “Ik voel dat nu het moment is om het stokje over te dragen. Univé Oost heeft zich goed ontwikkeld en is klaar voor de toekomst. Er staat een mooie organisatie en daar ben ik trots op. Ik draag het bestuur met een gerust hart over.”

Univé Oost, een financieel gezonde en toekomstbestendige organisatie

Koen Lamp, voorzitter Raad van Commissarissen steunt het besluit van Bé: “Wij danken Bé hartelijk voor zijn betrokkenheid en inzet gedurende al die jaren. Hij laat een financieel gezonde en toekomstbestendige organisatie achter. Univé Oost is klaar om zelfstandig en op eigen kracht binnen de Univé Formule te opereren. Daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor. Wij wensen Bé alle goeds voor de toekomst.”

 

We zullen Bé gaan missen en bedanken hem voor zijn inzet. Geniet van deze nieuwe fase in je leven! 

Met vriendelijke groet,

Koen Lamp (voorzitter Raad van Commissarissen)
Gerda ten Denge (voorzitter Ledenraad)