Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé verwelkomt klanten

van Fivaris

Overname verzekeringsportefeuille van Fivaris door Univé Oost

Na zorgvuldige overwegingen heeft Jurgen van de Kamp, eigenaar van Fivaris uit Aalten, besloten om zijn verzekeringsportefeuille over te dragen. Vanaf 1 december neemt Univé Oost de schadeverzekeringsportefeuille over. Klanten van Fivaris met schadeverzekeringen ondervinden geen gevolgen, omdat er niets verandert in de bestaande verzekeringen.

Jubileum en toekomstperspectief

Dit jaar markeert het 15-jarig jubileum van Fivaris, een mijlpaal waar ze trots op zijn. Desalniettemin heeft Jurgen nagedacht over de toekomst, gezien de dynamische ontwikkelingen in de financiële branche, de toenemende regelgeving en persoonlijke overwegingen. Om deze redenen heeft Jurgen besloten een deel van Fivaris over te dragen. Na grondige afwegingen is hij verheugd aan te kondigen dat Univé Oost de schadeverzekeringsportefeuille zal overnemen.

Betrouwbare partner

In Univé Oost heeft Jurgen een betrouwbare partner gevonden die hetzelfde serviceniveau en de persoonlijke aandacht kan bieden zoals klanten dat gewend zijn van Fivaris. Bestaande schadeverzekeringen blijven ongewijzigd, met dezelfde premies en voorwaarden. Hoewel Jurgen afscheid neemt van de schadeverzekeringen, blijft hij actief in het verlenen van hypotheek- en financieel advies.

Bekend in de regio

Univé, bekend als verzekeraar en bemiddelaar in de regio, is diepgeworteld en draagt met deze overname bij aan haar missie om leden te helpen met schade te voorkomen, te beperken en te verzekeren. Gerard Kok, voorzitter Raad van Bestuur van Univé Oost, kijkt uit naar het verwelkomen van nieuwe klanten in de Univé-winkel in Varsseveld, maar ook telefonisch of via de online kanalen.

Soepele Overgang voor Fivaris Klanten

Univé Oost zorgt samen met Jurgen van de Kamp voor een soepele overgang voor de bestaande klanten. Net als Fivaris werkt Univé als bemiddelaar. Beiden werken met dezelfde verzekeraars. Er wijzigt hierdoor niks aan de polisvoorwaarden en ook de premie blijft ongewijzigd. Alleen de tussenpersoonsvermelding wijzigt naar Univé Oost Bemiddeling B.V. Klanten van Fivaris kunnen met een gerust hart blijven rekenen op dezelfde vertrouwde dekking en service die ze gewend zijn.