Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Maak een afspraak

Risico's van ondernemen

Als ondernemer neemt u risico’s. U bent zelf verantwoordelijk voor uw winst en dus uw inkomen. In loondienst krijgt u maandelijks uw salaris en heeft u de zekerheid van inkomen. Ook als u ziek wordt is dat zo. Iemand in loondienst krijgt het loon doorbetaald en komt bij langdurige ziekte in het vangnet van de overheid. U als ondernemer heeft die luxe niet, u moet zelf zorgen voor dat vangnet. Of niet en dan het risico accepteren dat u geen inkomen heeft, dat kan tijdelijk of langdurig zijn. Waarin vooral langdurig zonder inkomen een groot risico is.

Iedereen is anders

De één heeft een financiële verantwoordelijkheid naar z’n gezin. Een ander wil niet financieel afhankelijk zijn van de partner of geeft aan dat juist wel te willen. Of u woont nog thuis, u begint net als zelfstandige of u heeft al jaren een AOV. Uiteraard is iedere situatie anders. Ook daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Onverantwoorde risico's verzekeren

Eventueel kunt u een beroep doen op de bijstand. Eventueel? Ja, want bijstand is het laatste waar u voor in aanmerking komt. Dan moet u eerst uw hele vermogen ‘opeten’. Daaronder valt het vermogen van uw partner, maar ook uw eigen woning wordt als vermogen aangemerkt. Zo ver wil niemand het laten komen, zeker niet in een positie waarin u ziek of arbeidsongeschikt bent. Als ondernemer neemt u risico’s. Maar onverantwoorde risico’s gaat u uit de weg of verzekert u. Daarover gaan wij graag met u in gesprek. Na de afspraak ontvangt u een sportpakket cadeau!

Het eerste oriëntatiegesprek kost u niets!

Wij geven u graag advies over de risico's die u loopt en wat u hier aan kan doen. Samen bespreken we welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste past bij uw privesituatie. Maak nu een afspraak en ontvang een gratis sportpakket cadeau na afloop van het adviesgesprek!

Martin Kremer

Adviseur verzuim en inkomen
 
Mijn naam is Martin Kremer. In de regio Twente geef ik advies over het inkomensrisico voor ondernemers.
 
Mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren
Lees meer over Martin

Petra Scharenborg

Adviseur verzuim en inkomen

Mijn naam is Petra Scharenborg en ik ben uw adviseur in de regio Achterhoek.

Als het gaat om uw arbeidsongeschiktheidsrisico sta ik als adviseur en sparringspartner voor u klaar

Lees meer over Petra

Welke arbeidsongeschiktheids-verzekering past bij u? Wij helpen u graag verder!

Voor persoonlijk en passend advies op maat over uw arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u terecht bij onze specialisten Martin en Petra. Zij stellen zich graag aan u voor. 

Maak een afspraak Meer informatie

Dekking arbeidsongeschiktheidsverzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Univé verzekert u tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte of ongeval. Wij bieden u de keuze uit twee AOV’s op maat: de RisicoVerminderaar Ongeval & Ziekte verzekert u tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid. Ook kunt u kiezen voor de RisicoVerminderaar Vast Inkomen.Inkomensverlies is bij deze AOV geen voorwaarde om een uitkering te krijgen.

"Samen komen we altijd tot een passende oplossing."

Martin Kremer, Adviseur Inkomen en Verzuim

Maak een afspraak

Voor ieder een passend advies

Goed om te weten is het volgende: elke beroepsgroep kent een eigen premieklasse. Wij bemiddelen voor drie verschillende verzekeraars waardoor wij altijd een passende oplossing bieden met een concurrerende premie. Wist u al dat deze premie aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting? Dat scheelt in veel gevallen bijna 40 procent! En verschillende keuzes leiden tot een lagere premie van de AOV. Wij helpen u met deze keuzes en geven u een passend advies voor uw arbeidsongeschiktheidsrisico. Waarbij de premie ook passend moet zijn. Het redmiddel van de bijstand is een minder aantrekkelijke optie. Zoals al gezegd, wij gaan graag met u in gesprek.