Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Uitbreiding bedrijfs- activiteiten

Voor MKB'ers

Maak een afspraak

 Uitbreiding van bedrijfsactiviteiten

Veel ondernemers hebben zich tijdens de coronacrisis ontwikkeld tot ware creatievelingen. Nieuwe initiatieven schoten als paddenstoelen uit de grond. Veel mkb'ers hebben hun bedrijfsactiviteiten aangepast en/of uitgebreid. Dit kan gaan om een aanvulling op de bestaande dienstverlening, maar ook om de lancering van een compleet nieuwe productlijn.

Al deze initiatieven hebben gevolgen voor de bedrijfsvoering. Niet alleen moeten deze wijzigingen worden doorgegeven aan de KVK, de uitbreiding van deze bedrijfsactiviteiten kan ook nieuwe risico's met zich meebrengen. Onze ervaren adviseurs helpen jou graag in een persoonlijk risicoadviesgesprek bewust te worden van deze nieuwe risico's die jij als ondernemer met jouw nieuwe bedrijfsactiviteiten loopt. Je hoeft dat niet alleen te doen, wij helpen je hier graag mee.

Maak een afspraak met onze adviseur

"Als vast aanspreekpunt neem ik mijn klanten graag mee in nieuwe risico's. Samen proberen we de risico's te beperken."

Jeanet Rexwinkel, Relatiemanager Zakelijk

Maak een afspraak

Nieuwe bedrijfsactiviteiten, nieuwe risico's

Stel dat jij al jaren kinderkameraccessoires verkoopt, maar sinds kort ook naar klanten toe gaat om kinderkamers in te richten. Dan is de kans groot dat je personeel in gaat huren en dat jij, of je personeel, nu ineens met enige regelmaat veel waardevolle spullen vervoert. Wij vinden het van belang dat jij je beseft wat de risico's hiervan zijn. Het afsluiten van een eigen vervoersdekking of werknemersschadeverzekering kan jou in dit geval ontzorgen. Mede daardoor kan jij je focussen op jouw klus, in plaats van op de eventuele risico's die de goederen in jouw bus met zich meebrengen. 

Veiligheid en zekerheid staan centraal

Als ondernemer sta je altijd open voor verandering. Je wilt groeien, uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen. Veiligheid en zekerheid zijn hierbij altijd een actueel onderwerp. 

Nieuwe ontwikkelingen? Neem contact met ons op!

We bespreken de nieuwe ontwikkelingen graag tijdens een risicoadviesgesprek. In dit gesprek nemen wij jou stap voor stap mee en zullen wij je waar nodig adviseren om de dekking van je verzekeringen te verhogen. Ook wanneer je een pand gaat (ver)bouwen, een nieuwe locatie gaat huren en zelfs wanneer je zonnepanelen laat installeren is het niet onverstandig om contact met ons op te nemen. In het geval van nieuwbouw is het juist relevant om ons in een zo vroeg mogelijk statium te betrekken. Wij kunnen je dan tips en aandachtspunten doorgeven. Zo kunnen we risicopreventie vooraf bespreken.

Maak een afspraak Meer informatie

Persoonlijk klantcontact

Onze adviseurs houden persoonlijk contact met hun klanten. Jeanet: "Ik neem eens in de zoveel tijd contact op met mijn klanten om te horen hoe het gaat en om te vragen of ze nog tegen dingen aanlopen. In het geval van uitbeiding van bedrijfsactiviteiten is het plannen van een persoonlijk gesprek een wijze keuze."

Tijdens dit risicoadviesgesprek, dat in veel gevallen plaatsvindt bij jou op locatie, wordt gekeken naar de nieuwe situatie en de daarbij behorende risico's. Zijn er nieuwe verzekeringen nodig of dienen alleen de huidige verzekeringen aangepast te worden? En welke risico's kun jij zelf dragen? Naar aanleiding van een risicoanalyse, die er na dit gesprek voor je wordt opgesteld, kun jij een weloverwogen beslissing maken en de juiste zakelijke verzekeringen afsluiten die passen bij jouw onderneming. 

Deskundig advies, persoonlijk en dichtbij

Samen zorgen wij voor meer veiligheid en zekerheid. Voor vragen of hulp kun je als mkb'er altijd bij onze ondernemersdesk of bij jouw relatiemanager terecht. Onze deur staat altijd open voor een bak koffie.

Maak een afspraak

Cyberhelpdesk

Nieuwe risico's, zoals cybercriminaliteit, zijn dan een geheel nieuw onderwerp waar we je graag bij helpen. Wij denken hierin graag mee en adviseren onze klanten een cyberscan te doen via de cyberverzekering van Univé. Ook hebben wij speciale dekkingen toegevoegd en een cyberhelpdesk opgericht. De cyberhelpdesk staat 24/7 klaar voor alle Univé leden die met cybercriminaliteit te maken krijgen of dit vermoeden. De kosten van de cyberhelpdesk neemt Univé op zich. Zo kun jij kosteloos gebruik maken van onze cyberhulp.  

Meer informatie