Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ga jij met Univé op avontuur?

FamilieAvontuur bij Avonturenpark Hellendoorn

Univé is blij met haar leden!

Deze leden willen we koesterenDaarom verrassen we ze graag met een waardevolle beleving: een onvergetelijk avontuur in Avonturenpark Hellendoorn.

LET OP! Wegens groot succes is zondag 7 november uitverkocht! 

Op 5 en 7 november nodigt Univé Oost al haar leden uit voor een te gek FamilieAvontuurVoor €2,50 per ticket ga jij naar Avonturenpark Hellendoorn inclusief Heksendoorn. Naast alle leuke attracties is het park volledig aangekleed in herfstige Halloween sferen. Heb jij je ticket(s) al verzilverd?

Praktische informatie

Datum & Tijd 
Het Univé FamilieAvontuur vindt plaats op vrijdag 5 november van 15:00 tot 22:00 uur en op zondag 7 november van 10:30 tot 17:30 uur  
 
Ticket(s) bestellen 
Ieder Univé lid heeft een uitnodiging ontvangen voor het FamilieAvontuur op 5 en 7 november. In deze e-mail staat een persoonlijke code én een link naar de ticketshop. Met deze code kun je maximaal 4 toegangstickets bestellen. Heb jij geen e-mail met code ontvangen? Stuur dan een bericht naar oost@unive.nl. Wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen! 

Kosten 
Een ticket kost €2,50. Met dit ticket heeft ieder Univé lid op 5 of 7 november exclusieve toegang tot Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. OP = OP! De opbrengst van de tickets schenken we aan een goed doel: Fonds Gehandicaptensport. Daarover lees je hieronder meer. 

Parkeren 
In de ticketshop kun jij een gratis parkeerticket toevoegen aan jouw bestelling. Deze wordt samen met de bestelde toegangstickets toegestuurd. Print de parkeerticket uit en leg deze voor je ruit op de parkeerplaats bij Avonturenpark Hellendoorn.

Corona 
Avonturenpark Hellendoorn is een doorstroomlocatie, daarom is het niet verplicht een vaccinatie- of testverklaring te tonen bij de entree. Alleen voor de indoor horecagelegenheid De Berghoeve dient wel een vaccinatie- of testverklaring voorgelegd te worden, dit geldt niet voor alle outdoor horecagelegenheden.

Avonturenpark Hellendoorn: familiepark met meer dan 30 attracties

Avonturenpark Hellendoorn biedt volop keuze uit meer dan 30 topattracties voor jong en oud. Waar ga jij als eerste in? Een rondje in achtbaan Balagos, waterpret in wild waterbaan Wild Waterval of klimmen en klauteren in de 3 Geheime Torens? Bekijk dplattegrond en de voorpret kan beginnen! 

Actievoorwaarden & veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Bekijk dan eens onze actievoorwaarden en veelgestelde vragenIs je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via oost@unive.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Goed doel: fonds gehandicaptensport


Sport verandert je leven op veel verschillende manieren. Het zorgt voor vitaliteit, gezondheid en beleving. Maar ook voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen, het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Sport brengt je verder. Elke dag opnieuw.   
 
Univé is supporter van sport en vindt sporten en bewegen belangrijk voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Zij verdienen, net als ieder ander, de mogelijkheid om te sporten. Door de opbrengst van de tickets voor het FamilieAvontuur te schenken aan Fonds Gehandicaptensport maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! 

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te sporten. Dat doen zij onder andere met Uniek Sporten; een online sport community voor sporten met een beperking. Mensen met een beperking kunnen via Uniek Sporten onder andere geholpen worden om een geschikte sport te vinden in hun eigen regio.  

Naast het vinden van je sport kun je bij Uniek Sporten ook terecht voor het beoordelen van je sportaccommodatie, financiering sporthulpmiddelen, thuissporten én tips over vervoer, vrijwilligers en financiële middelen, lifestyle en gezondheid. 

Klik voor meer informatie over Fonds Gehandicaptensport op onderstaande button! 

Fonds Gehandicapten sport Uniek sporten