Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Aangepaste openingstijden Pasen

Advieskantoren gesloten

Maak een afspraak

Advieskantoren gesloten rondom Pasen

Rondom Pasen zijn de openingstijden van onze advieskantoren anders dan je van ons gewend bent. Op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) zijn onze advieskantoren gesloten en zijn wij alleen telefonisch bereikbaar. Op maandag 5 april (Tweede Paasdag) zijn ook alle advieskantoren gesloten. Vanaf dinsdag 6 april ben je, op afspraak, weer van harte welkom. Hele fijne paasdagen!

Maak altijd een afspraak!

Vrije inloop in onze advieskantoren is nog niet mogelijk. Maak altijd een afspraak! Heb je een korte vraag of wil je liever contact op afstand? Kies dan voor een telefonische of online afspraak met één van onze adviseurs. Zij staan dagelijks voor je klaar, welke mogelijkheid je ook kiest! 

Neem contact op met onze klantenservice via 088 3300 300 of mail naar oost@unive.nl. Het is ook mogelijk om direct een afspraak via ons afsprakenformulier te plannen. Op een moment dat het jou het beste uitkomt. Onze adviseurs helpen je graag!

Zorg goed voor elkaar

Voor de afspraak stellen we door een gezondheidscheck vast of je geen klachten hebt. Onze winkels zijn volledig ingericht om op veilige afstand contact met je te hebben. Ook vragen we je om de richtlijnen en adviezen op te volgen voor een veilige en hygiënische afspraak samen met jouw adviseur; desinfecteer je handen bij binnenkomst, houd 1,5e meter afstand en draag een mondkapje.

Goed je handen desinfecteren bij binnenkomst!

Het gemak van Mijn Univé

Mijn Univé geeft je snel, simpel én veilig toegang tot jouw particuliere verzekeringsgegevens. Ook kun je makkelijk online schade melden of jouw gegevens wijzigen. Inloggen doe je eenvoudig met jouw emailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

De voordelen van Mijn Univé

  • 24 uur per dag toegang tot jouw beveiligde, persoonlijke Mijn-omgeving
  • Een helder en actueel overzicht van al jouw verzekeringen
  • Online jouw polissen wijzigen, schade melden en declareren
  • Inzicht in jouw (zorg)kosten, schademeldingen en declaraties
  • Jouw persoonlijke gegevens beheren.

Via Mijn Univé heb je veel mogelijkheden om jouw verzekeringszaken zelf online te regelen.

Ga naar Mijn Univé

Meld je aan voor Mijn Univé

Meld je nu aan voor Mijn Univé. Hier vul je eenmalig een aantal persoonlijke gegevens in. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin een activeringslink waarmee jij het account direct kunt activeren.

Aanmelden Mijn Univé Ga naar unive.nl