Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

AOV adviseurs

Martin en Petra

Maak een afspraak

Leer onze AOV adviseurs kennen

Martin Kremer

"Als ondernemer ben je gewend om risico’s te nemen. Om zelf in grote mate te bepalen hoe hiermee om te gaan. Ik haal het meeste plezier uit gesprekken die hierover gaan. Mijn overtuiging is dat je je energie moet inzetten voor de juiste dingen. En mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, risico’s beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren. Zo kun je jouw energie blijven richten op de onderneming. Ik kijk overigens niet alleen naar verzekeren maar vooral naar de persoonlijke situatie en welke mogelijkheden hier het meest passend zijn. Dat geeft inzicht, zekerheid en rust."

Petra Scharenborg

"Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en weet daardoor wat er wordt gevraagd van een ondernemer en welke risico’s hiermee gepaard gaan. Het onderling sparren hierover was dagelijkse kost. Als adviseur help ik nu ondernemers om de risico’s van arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen. Om samen te kijken naar deze risico’s en naar de mogelijkheden om deze te voorkomen en te beperken. Omdat zowel jouw persoonlijke als zakelijke situatie nooit stil blijft staan is het van belang om regelmatig samen te sparren of er wijzigingen nodig zijn. Als het gaat om arbeidsongeschiktheidsrisico sta ik als adviseur en sparringspartner voor je klaar."

 

Maak een afspraak met onze adviseurs

Martin en Petra helpen je graag met de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maak een afspraak voor deskundig advies.

Maak een afspraak Ga naar unive.nl